Férfi öltönyhöz milyen ing és milyen nyakkendő?
Az öltöny illetve a nadrág is fekete színű. Rajta nagyon vékony és halvány függőleges kék csíkok.(messzebbről inkább szürkének tűnik)
Ingből a választék: fehér, narancssárga (gondolom ez kilőve) és világosabb kék
Nyakkendőből választék: Vörös, sötétebb kékesszürke és fehéres kék alapon világoskék kockás (szerintem ritka rusnya) Esetleg még néhány féle-fajtát le tudok nyúlni nagypapám szekrényéből.
Eddig még nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel de most úgy esett, hogy az eddigieknél egy kicsit "normálisabban" kell kiöltöznöm.
A fehér inggel nem lőhetsz mellé, a kékesszürke nyakkendővel oké, a világoskék ing pedig szintén helyénvaló, már csak azért is, mert az öltönyön is megtalálhatók halványkék csíkok.A vörös nyakkendőt szerintem hanyagold:)
A narancssárga inget pedig nem kell végérvényesen elfelejtened, de inkább farmerrel hordd, öltönyhöz ne.
Szerintem végül is a világos kék ing lesz a sötét kékes-szürkés nyakkendővel. (a narancssárga inget egyébként direkt farmerhoz vettem még régebben) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2# Bevallom, nem nagyon szoktam követni a divatot, relatíve magasról teszek rá, hogy mi az idejétmúlt vagy mi nem. De ha öltönyben nagyobb választási lehetőségem lenne, akkor nálam a klasszikus Brit öltönyök jönnének szóba. Ez a texasi olajmágnás stílus nekem annyira nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!