Ki használ alváshoz szemmaszkot?
Figyelt kérdés
Mostanában fáradékonyabb vagyok és javasolták használjak alváshoz szemmaszkot szemtakarót. Más is próbálta már? Vagy ezt csak utazások alkalmával pl repülőn használják?2016. jan. 26. 09:26
1/3 anonim válasza:
Nekem van, de én nem tudok benne aludni, mert idegesít, hogy ott van a fejemen :D
Ha világos van a szobádban, és nem tudsz emiatt aludni, akkor próbáld ki, ha más miatt vagy fáradt és más miatt nem tudsz aludni, akkor ez nem fog segíteni...
2/3 anonim válasza:
Én becsukom a szememet. Anélkül úgysincs alvászat.
3/3 anonim válasza:
Én igen. Szexhez kiegészítőnkén szereztünk be párat, és néha felveszem alváshoz is. Azt nem tudom fáradság ellen jó-e. Én van hogy felébredek éjszaka, ilyenkor felveszem és egyből vissza tudok aludni mivel ha kinyitom ösztönösen a szemeimet akkor is sötét van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!