Lányok nincs valakinek felesleges tornadressze?
Jófogáson nézelődj biztos találsz. Barátnőm jár aerobikra, újonnan drága lenne edzésekre neki dresszt vennie meg ugye majdnem napi szinten jár és egy dressz 2 óra alatt úgy átizzad hogy utána moshatja ki és másnap másik dressz kell neki kb mindig. A versenyre külön dresszeik vannak azt csak versenyekre meg bemutatókra veszik fel hogy ne kopjon el olyan hamar mert iszonyat drágák. A barátnőm jófogáson meg OLX-en fogott ki jó dresszeket jó a 160 cm magasságára könnyen is talál de új dresszből sima rövid ujjú iskolai van neki az is 2-3 ezer forint újonnan de azt csak nyáron hordja amikor a terembe is 30 fok van mert olyan vékony az anyaga hogy jól szellőzik de azok olyanok is hogy fél év után dobhatja ki őket.
Nem tudom mire kell neked a dressz milyen sportra ha csak alá öltözetként kínaiba vagy sportboltba kapsz 2-3 ezer forintért iskolás dresszt az futásra alá öltözetnek bőven elég én szerintem, barátnőm is arra azt használ a hosszú ujjú tárnász dresszeit amik jobbak meg drágábbak csak edzésre veszi fel amibe csak abba lehet és alá tudja venni a harisnyáját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!