Hölgyeim, nektek jól áll a lila szín ruhában?
Én imádom a lilát és jól is áll, legalábbis azt mondják :D
Sok a lila cuccom... De viszont ízlések és pofonok. Van aki nem szereti. Én például a rózsaszínt utálom... Szóval :D
én nagyon szeretem a lilát,régen is szerettem,még nem volt nagy divat,és sztem a fekete hajamhoz jól áll..legalábbis én úgy látom,és mások is..
olyan színű ruhát hordj,ami jól áll,és ami tetszik..én nem vennék fel pirosat,ha az állna jól akkor sem,mert nem szeretem mostanában..sőtt,én mindíg hangulathoz öltözöm..mostanában lila a hangulatom...
Nekem jól áll, nagyon szeretem ezt a színt! :)
De ettől függetlenül én sem szoktam teljesen lilába öltözni. Valamikor csak a táskám-cipőm-fülbevalóm lila.
Szerintem nekem is jól áll a lila szín, és én nagyon szeretem is.
Nekem sokféle lila ruhám van, sötét, világos, kékesebb árnyalat, pirosasabb árnyalat, és még egyiknél sem vettem észre, hogy nem állna jól, illetve mások sem mondták még (sőt állítólag kifejezetten illik hozzám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!