Egyenesszárú vagy skinny farmer áll jobban egy fiún?
16-21 év között
egyesek szerint minden ami nem feszülős farmer az nem fiatalos, és nem divatos
Skinny!
A masik oregit!
En super skinnyt hordok mert sokkal kenyelmesebb mint egy atlagos gatya pl. nem kell leulesnel mindig felhuzni a terdnel es telen nem fazok benne mert nem jon a labamon vegig a hideg mivel testhezallo.
Alkattól függ.
Ha izmos, átlagos vagy vékony vagy, akkor a skinny a legjobb, ami fenéken is passzos, és nem trottyos, mint aki betojt. :)
Ha viszont kövérebb vagy, akkor egyenes szárú a jó.
És ez nem csak a 16-21 éves korosztálya vonatkozik, hanem mindenkire.
4!
Ez mar nem skinny!
Es mi az hogy egy ferfi ne vegyen fel passzosat?
Azert mert ferfinek szulettem nekem nem jar a kenyelem?
Egy eletem van es csak azert ne oltozzek az en kedvem szerint mert masok elvarasainak kell megfelelnem!?
En 19 eve testepitek es super skinnyt hordok,nem azert izzadok,hogy rejtegessem a munkamat!
#5 hordhatsz super skinny-t, de akkor attól még a Négyes Válaszolónak (és nekem sem) tetszik. Ő leírta a véleményét, ennyi. Nem kell semmilyen elvárásoknak megfelelned..
Amúgy a négyes nem is írta, hogy ne hordjon egy férfi super skinny-t, csupán annyit írt, hogy szerinte az nőies.
7!
Es mi a helyzet a noknel a boyfriend farmerokkal??
Ami tudjuk hogy ferfias! Az nem gond ugye? Csak amit en gordok!
En csak azt unom,hogy itt mindenki okoskodik a fiuk ruhataran de a csajokeval senki sem foglalkozik pedig lenni mit megbeszelni!
Es azert ne vegyek fel szamomra tetszo es kenyelmes nadragot mert fiunak szulettem?
Ez a kivaltsag nem illet meg?
Jaj én tegnap veszekedtem már ezzel a 30%-os válaszolóval. Egy nőgyűlölő, tanulatlan tuskó, aki nem képes érdemben reagálni arra, amit leírnak neki.
Ne is pazaroljátok rá az időtöket.
(Nekem a boyfriend farmer sem tetszik a nőkön, de ez IRRELEVÁNS, mert a téma a férfi nadrágokat tárgyalja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!