Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyenesszárú vagy skinny...

Egyenesszárú vagy skinny farmer áll jobban egy fiún?

Figyelt kérdés

16-21 év között

egyesek szerint minden ami nem feszülős farmer az nem fiatalos, és nem divatos

2016. jan. 23. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez a legízlésesebb.

2016. jan. 23. 20:55
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Skinny!

A masik oregit!

En super skinnyt hordok mert sokkal kenyelmesebb mint egy atlagos gatya pl. nem kell leulesnel mindig felhuzni a terdnel es telen nem fazok benne mert nem jon a labamon vegig a hideg mivel testhezallo.

2016. jan. 23. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Alkattól függ.

Ha izmos, átlagos vagy vékony vagy, akkor a skinny a legjobb, ami fenéken is passzos, és nem trottyos, mint aki betojt. :)

Ha viszont kövérebb vagy, akkor egyenes szárú a jó.

És ez nem csak a 16-21 éves korosztálya vonatkozik, hanem mindenkire.

2016. jan. 23. 23:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Az olyan skinny, ami nem tapad mindenhol. Szerintem a nagyon passzos, tapadós nadrág nem áll jól egy fiúnak, túl nőies. De ha nem tapad mindenhol, hanem csak szűkebb, nem egyenesszárú, az teljesen oké. Egy ilyesmi tökéletes: [link]
2016. jan. 24. 08:42
 5/14 anonim ***** válasza:
42%

4!

Ez mar nem skinny!

Es mi az hogy egy ferfi ne vegyen fel passzosat?

Azert mert ferfinek szulettem nekem nem jar a kenyelem?

Egy eletem van es csak azert ne oltozzek az en kedvem szerint mert masok elvarasainak kell megfelelnem!?

En 19 eve testepitek es super skinnyt hordok,nem azert izzadok,hogy rejtegessem a munkamat!

2016. jan. 24. 09:56
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es tényleg ez a legjobb, ez skinny csak bőségre egy számmal nagyobb
2016. jan. 24. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:

#5 hordhatsz super skinny-t, de akkor attól még a Négyes Válaszolónak (és nekem sem) tetszik. Ő leírta a véleményét, ennyi. Nem kell semmilyen elvárásoknak megfelelned..

Amúgy a négyes nem is írta, hogy ne hordjon egy férfi super skinny-t, csupán annyit írt, hogy szerinte az nőies.

2016. jan. 24. 12:43
 8/14 A kérdező kommentje:
igen am a 30%-os válaszolót már nem először látom, mindig védi a fezsülős farmert, tulajdonképpen csak ezért van fent a gyakorin, a szuperfeszülős nadrágok szószólója
2016. jan. 24. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

7!

Es mi a helyzet a noknel a boyfriend farmerokkal??

Ami tudjuk hogy ferfias! Az nem gond ugye? Csak amit en gordok!

En csak azt unom,hogy itt mindenki okoskodik a fiuk ruhataran de a csajokeval senki sem foglalkozik pedig lenni mit megbeszelni!

Es azert ne vegyek fel szamomra tetszo es kenyelmes nadragot mert fiunak szulettem?

Ez a kivaltsag nem illet meg?

2016. jan. 24. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Jaj én tegnap veszekedtem már ezzel a 30%-os válaszolóval. Egy nőgyűlölő, tanulatlan tuskó, aki nem képes érdemben reagálni arra, amit leírnak neki.

Ne is pazaroljátok rá az időtöket.

(Nekem a boyfriend farmer sem tetszik a nőkön, de ez IRRELEVÁNS, mert a téma a férfi nadrágokat tárgyalja.)

2016. jan. 24. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!