Van még valaki, aki hord sima, egyenesszárú farmert vagy már mindenki kizárólag csőfarmert hord?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre én is hordok csőnadrágokat, de egyenesszárút is, mert pont lesz@rom, hogy már nem "divatos"! Van még valaki így ezzel?
:)
2013. febr. 3. 19:07
1/9 anonim válasza:
Nekem van egyenesszárú farmerem. Egyébként is kicsit bő volt rám, olyan lezser (bár nem a stílusom) így szerinte, jól nézett ki, hogy nem csőszárú. De már nem hordom, mert kifogytam belőle:D
Illetve van egy másik farmer, aminek kicsit bővül a szára, olyan, mint egy enyhébb trapéz. Lehet, hogy nem a "legmenőbb" fazon, de nagyon jól áll.
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is ilyen fazonúak vannak. A combomra rásimul, de térdtõl lefelé már egyenesszárú egyhén trapézos, de nekem is bejön mert jól áll. :)
2013. febr. 3. 19:23
3/9 anonim válasza:
Nekem is van egyenes szárú nadrágom.
4/9 anonim válasza:
Nekem nincs csonacim csak egyenesszaru
5/9 anonim válasza:
Nekem trapéz van meg répa... és fogalmam sincs mikor mi a divat, meg inkább szoknyában vagyok amúgy is.
6/9 anonim válasza:
A kedvenc gatyám bootcut fazonú, ez a térdtől kicsit bővülős. Szerintem dögös. A csőgatya nekem csak olyan "csizmához elmegy télen" ruha, ha lekerül a csizma már nem hordom.
7/9 anonim válasza:
nekem is vannak sima farmereim , de van csofarmerem is. mindig azt hordom, amelyikhez kedvem van, es engem se erdekel, hogy mi a divat,illetve hogy kinek nem tetszik. szerintem nem az a meno,ha az ember csak a divatos ruhakat huzza fel,hanem az, hogy van egyeni stilusa es ezt fel meri vallalni :))
8/9 anonim válasza:
Hol lehet ilyen farmert venni?néztem ebayen vannak nagyon jok..viszont a szálliása 12euro ami sok.
Boltokba meg csak csöszárut látok :(
9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Én most árulom mind a kettőt. Ha érdekel írj! :)
2014. ápr. 2. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!