Kantáros farmer pasin?
Figyelt kérdés
Lányokat kérdezném, hogy az ilyen skinny kantáros gatya 0-10-es skálán mennyire jön be vékonyabb pasikon?
2016. jan. 23. 11:34
11/12 anonim válasza:
Amúgy szerintem eredetileg férfi nadrág stílusként eredt, nyilván ki hogy gondolja de szerintem inkább férfiaknak való de nyilván mindenki máshogy látja, nekem férfiként van is egy ilyen úgy mond farmer szettem, az az a kantáros farmer és hozzá ugyan olyan farmer dzseki, nem igen tapasztaltam hogy esetleg eltérő öltözet lenne ez, az ha fel veszem ezt a szettet és kantáros, miután én úgy szoktam fel venni hogy a farmer dzsekire rakom rá a pántokat tehát kívül van a pántok, igazából pozitív hozzá állást kaptam jól áll ez a szet és pluszba hogy a pántokat kívülre raktam, régebben sulis időszakomba télen osztályal mentünk el akkor volt szint úgy kabát és hozzá kantáros overál, akkor is pl a kabátot vettem fel előbb és utána rá a kantárokat, de ezt mind azért derekam miatt, abban úgy ok érékes volt pufi kabátot le nyomta a válamnál a pánt, tehát alapvetően en szeretem az ilyen kantáros nadrágokat és úgy hogy kívül van a kantár.
12/12 kantáros nadrágos srác válasza:
Hordj nyugodtan és büszkén, amit szeretnél, én is új kantáros nadrágot keresek. Sokkal kényelmesebb, mint egy farmer, valamit divatos és stílusos, eltér az átlagtól, ne félj egyedi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!