Hol lehet kantáros farmer szoknyát kapni?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta keresek, de sehol se találok! Valami tipp milyen üzletbe találhatnék?:) A turik kilőve, én nekem ahoz nincs türelmem,hogy ott kajtassak, meg magas is vagyok, ha lenne a méret lenne kérdéses!2011. ápr. 2. 13:52
1/5 anonim válasza:
Szia,bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok. Én is nagyon szerettem volna egy kantáros miniszoknyát, kerestem is rengeteg üzletben, valahol azt válaszolták, hogy "már kiment a divatból". Hát divat, ide vagy oda, még mindig szeretnék egy ilyen szoknyát.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Ugye?:)
Én tavaly nyáron láttam egy csjaon, már bánom,hogy nem állítottam le megkérdezni!:D
És egyet értek...divat ide vagy oda...szerntem nagyon jóóó:)
2011. ápr. 4. 20:15
4/5 anonim válasza:
Én varratnék ha ennyire szeretnék :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Oh, hát igen, ez eszembe se jutott!:D
2011. ápr. 5. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!