Van itt valaki aki rendelt már a catwalker.hu webáruházból? Nagyon tetszik egy ruha, de csak ott és a salecenter.hu-n találtam meg.
Én most jártam úgy a Catwalkerrel, hogy rendeltem többek között egy ceruzaszoknyát, aminek a tetején műbőr szerű berakás volt. Már amikor megjött is láttam az anyagon pici töréseket, de nem foglalkoztam vele, reméltem nem lesz rosszabb. De az első felvétel napján délután vettem észre mindig egyre inkább mikor mentem mosdóba, h mi a f...sz, az anyag foszlik egyre inkább le. Alig vártam, h haza érjek,meg takargattam, mert ultra ciki volt. Egész nap csak kb egyszer-egyszer ültem be autóba és mentem el a tárgyalásaim helyszinére, ahol leginkább egy étteremben ültem csak. De basszusss!
Írtam a cégnek egy felháborodott levelet, hogy ennyi pénzért, meg h egy kínai is jobban bírja... kérem vissza a pénzem!
Erre, basszus, még nekik állt feljebb és meggyanusítottak, h biztos ezt korábban máshonnan vettem és most csak rájuk akarom fogni, ilyen nincs h ez egy használattól ilyen cefet rongyos legyen... hát ez az!
A lényeg, hogy pár levélváltás után , meg miután bele mentek abba, h remélik a munkámban is nem verem át az embereket, ha ilyeneket csinálok stb.
Én ilyen reakciót még nem éltem! Hogy még engem gyanusítanak meg ilyesmivel?! Saját magam ellensége nem vagyok, vigyázok is a ruháimra, és tetszett is. Arról nem beszélve, h etikus vagyok, és ilyesmivel gyanusítják meg a vásárlókat?! Többet nem fogok itt vásárolni, de gondolkozom a fogyasztóvédelmen még....
Egy foodpandán is mondhatták volna akkor múltkor, amikor nem volt benne vmi a csomagomban, de kifizettem, h én hazudok, már biztos megettem...
Nem tették, sőt kárpótoltak. ez a normális hozzá állás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!