1/9 anonim válasza:
A csajon jól áll, de èlőben a legtöbb ilyen ruha már nem teljesen így nèz ki
2/9 anonim válasza:
Pongyola...
A V nyak miatt kissé otthonkás beütése is van...
Szerintem rémes..
3/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de ez tipikusan olyan ruha ami képen nézz csak ki jól. Egyrészt nagyon nem mindegy, hogy milyen alakod van hozzá, másrészt egy ilyen ruha állva jól néz ki, de kb az első lépésnél vagy szélfuvallatnál már becsúszik a lábad közé, vagy fellibben a derekadig. Strandra talán, de utcára semmiképpen nem javaslom.
4/9 anonim válasza:
Szerintem olyan, mint egy strandruha. Annak tökéletes, sőt nagyon jól néz ki. Remélem nem szilveszterre akartad..
5/9 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul, de jól se.
Én nem venném fel, ennél ízlésesebb ruhák is vannak, biztos találsz ennél jobbat.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, de rajtam pl botrányosan állna, ahogy a csajok 95%-án is.
7/9 anonim válasza:
Nem tetszenek az ilyen függönyre hajazó ruhák.
8/9 anonim válasza:
Imádom, kb. feleségül vennélek...:) Abszolút nőies. Ha olyan vagy, mint a képen a lány, írj rám nyugodtan..:D Nem vagyok rossz pasi, a többit meg meglátjuk...;)
Amúgy nem libben fel, csak tudni kell hordani. Olyan, mint a magassarkú, ezt is meg kell tanulni hordani. Kb. ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy szélben össze-vissza csuklik a mappa a kezemben, vagy a táskát lóbálja a szél..:) Van erre is praktika.
9/9 anonim válasza:
Strandruha, és az első válaszolónak igaza van, élőben 99%, hogy nem így néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!