Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan szerezzek Nirvana...

Honnan szerezzek Nirvana pulóvert?

Figyelt kérdés
keresek az ebay-en de csak 10ezer felett van, meg az itthoni webshopokban is. én nagyon szeretnék de ennyi azért sok 1 db felsőért. :( valaki tud segíteni?
2016. jan. 21. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Veszel bárhol egy olcsó pulcsit, nyomtatsz rá mintát. Kész. Ha van tintasugaras nyomtatód (eredeti patronnal) akkor csak pólóra vasalhatós papírt kell venned. Ha nincs akkor olyan boltot keress ahol csinálnak ilyet.
2016. jan. 21. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
10e? Az én női dante poklos nirvana pólóm 4000ft volt + kiszállítás szóval 5500. Meg am lehet venni is. Ma már a h&m-ben is árulják.. Mondjuk az már szánalom h olyanok hordják akik azt hiszik h ez valami "márka".(Itt nem rád célzok.)
2016. jan. 21. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A H&M-be volt ősszel. Mostanában nem voltam bent, nézz be, hátha van még. Meg Pull and Bearben is volt, oda is érdemes benézned.
2016. jan. 22. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyik rockerboltban vehetsz 10ezer alatt. Kb 5000-8000 között van a kapucnis pulcsik ára, attól függ, hol veszed és külföldi import vagy hazai gyármány (utóbbi olcsóbb).
2016. jan. 22. 11:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. jan. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!