Gargamella kérdése:
Mit? Ó mit vegyek föl?
Figyelt kérdés
Szóval mit vegyek föl?Pest,Csipesz,Dawson és a haverok feeling...Este -10°C szóval hideg lessz..Szombat este,lefoglalt helységben,szóval ez most formális e azt nem tudom!?Egy jóbaráttól búcsúzom,kb 30 másik csillibilli barátjával és barátnőjével.Segítség....2016. jan. 21. 07:47
1/3 anonim válasza:
mondjuk nem ártana tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány.. ill. hány éves? de szerintem nem kell ezen ennyire stresszelni, vedd fel, amiben jól érzed magad.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja,ezt teljesen elfelejtettem...30,kisasszony
2016. jan. 21. 08:45
3/3 anonim válasza:
én szűk farmert, magassarkú (nem túl magas és nem túl vékonysarkú) bokacsizmát meg valami csinos pulcsit és feltűnőbb nyakláncot vennék a helyedben. de nem ismerem a stílusodat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!