Rendel valaki már Fankadeli cipőt a bk@bk.hu-ról? Ha rendelt mennyi idő múlva jött meg?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnek, mert én rendeltem és csak ígéretek vannak. Szülinapi meglepetés lett volna, de az már elmúlt. Egyszer futár hozza, egyszer posta. Szeretnék tudni konkrétat. Köszike a válaszokat.2010. márc. 27. 13:59
1/3 anonim válasza:
Fankának külön cipőgyára van???:D Amúgy pont ma megyek a fellépésére! :)))))))))))))))))))))))))
amúgy nemhogy nem rendeltem de nem is hallottam még róla,hogy van ilyen,szal sajna nem tudom..de este megkérdem őt,ha szóbaáll velem,jó? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :o) Nem cipőgyára van, csak innen lehet rendelni fankadeli cipőt. Azért kösz a választ! :o)
2010. márc. 28. 07:24
3/3 anonim válasza:
Én még a Rapcity-től rendeltem fankás cipőt feketét és kb 2 hét alatt itt volt mert várni kellett rá.
Futár hozta neki kellett fizetni is érte.
Bár elnéztem a méretet de készségesen kicserélték csak az odapostát kellet kifizetnem.
Azóta egy fekete boldog tulajdonosa vagyok de most tervezem hogy veszek fehéret is.
Szerintem a rapcity vagy a starz.hu ról vegyél én mindent onnan veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!