Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen jelentései vannak a...

Milyen jelentései vannak a harisnyának?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy pl. a kék harisnyát hordó nő tudálékos, nőietlen. Hallottatok már hasonló, más jelentésekről?
2010. márc. 27. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
jézusom,én még ilyet nem hallottam,és nem is lehet isgaz!Azért,mert valakinek pl ha a kék a kedvenc szine,szerinted nem fog legalább egy harisnyát venni ami kék?Nekem is van,mégsem vagyok ilyen,de van pink,zöld,csíkos,lila,meg necc,meg ezernyi fajta,akkor ha én egyiknap ezt felveszem,akkor tudálékos vagyok,de holnap pinket veszek fel,holnapra már elmúlik?Ez baromság sztem..
2010. márc. 27. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:

amúgy meg miféle nő,aki nőietlen lehet egy harisnyában??

sztem ilyen nincs..mert ha egy mackónadrágban az,azt megértem..

2010. márc. 27. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Aztamindenit,micsoda kérdés:P
2010. márc. 27. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Kék lehet h azt jelenti,sztem a fekete vad,határozott,szenvedélyes,fehér a szüzies,visszafogott,testszínű a sejtelmes,necc meg ku*vás :D
2011. ápr. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!