Fiuk, szerintetek baj ha egy lany a cipzaros pulcsi alatt nem visel polot vagy melltartot suliba?
Figyelt kérdés
csak a lanyok tudjak az osztalyba mert ok ugye latjak tesi oran hogy nincs rajtam polo mert utalom es ok azt mondjak ez egy kicsit ribis meg stb ez tenyleg ribis?meg akkor is ha a fiuk nem tudjak?2016. jan. 17. 15:58
11/19 anonim válasza:
Én meg nem hordok alsógatyát! Jobban is érzem magam!
Annyi csak a gond.Hogy így csak két napig tudok hordani egy farmert.De ez belefér szerintem.
12/19 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok es nem hiszem hogy azert hordom igy mert igy konyebb megsimagatni ja es pont ezert nem tudjak a fiuk mert van akibol kinezem hogy ez miatt szepen letapizna
2016. jan. 17. 16:23
13/19 anonim válasza:
Nem fáj? Mert nekem még egy rövidebb futás is iszonyú fájdalmakat tud okozni, ha nincs rajtam melltartó.
Amúgy, ha nem mutogatod és nem csábítási szándékkal nem viselsz pólót akkor szerintem nincs gond.
Anyukád tudja ezt?
14/19 A kérdező kommentje:
mikor sportolok mindig sportmelltarto van rajtam ezert nem faj
es amugy nem tud rola mivel azt hinne hogy csabitas kent nem.hordok polot mert szuloiken hallot mar a lany osztalyrasaim szokasairol es nem hinne el nekem ez biztos
2016. jan. 17. 16:41
15/19 anonim válasza:
Miert lenne baj? Amikor csak polo van rajtad az alatt sem hordasz masik polot, illetve a hosszu ujju alatt se.
16/19 anonim válasza:
"11-vagyok.Nem akartam félreérthető lenni! Nem szexuális okokból hordom így a nacit.Csupán csak a komfort érzet miatt!
18/19 anonim válasza:
Ha így érzed jól magad nem gáz.
19/19 anonim válasza:
Hát én ki nem bírnám, ahogy a hideg cipzár direktben a testemhez ér, meg suliba én nem szoktam cipzáros pulcsiban menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!