Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a férfiaktól kérdezem, akik kb azonnal leveszik a melltartót, hogy egy ilyen ruhát is azonnal levennétek? (link)
Mert akkor nem nagyon van értelme megvenni, ha fél percig látnak benne.
Nem pont erre gondoltam. Ez csak minta. Tehát melltartó, kis áttetsző szoknyácskával, alatta pici bugyival.
Meddig maradna a ruha? Szex elején még igen?
Előjáték, csábítás, feltüzelés, érzékiesség. Akár órákat is lehet egymást szeretni, és még a szex el sem kezdődött.
Plusz simán mászkálhatsz benne a lakásban is. Persze ne túl gyakran, ha nem akarsz mindig rosszalkodni, meg hogy ne tűnjön el a varázsa.
Szép darab.
23/F
ez max beindításnak lenne jó nálam, jobb szeretem a barátnőm testét érezni szeretkezés alatt...inkább a bőre mint a ruha :) annyi hatása lenne, hogy izgató, de pár percig lenne fent csak...
22F
Szerintem nem csak a férfin múlik, hogy mikor kerül le a ruci. Ha játszadozol vele, és nem hagyod hogy rögtön levegye, azzal döbbenetes hatást tudsz elérni ;)
26F
Csak feketében van?:)
Ez le se kerülne!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!