Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azoktól a férfiaktól kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól a férfiaktól kérdezem, akik kb azonnal leveszik a melltartót, hogy egy ilyen ruhát is azonnal levennétek? (link)

Figyelt kérdés

Mert akkor nem nagyon van értelme megvenni, ha fél percig látnak benne.

[link]

Nem pont erre gondoltam. Ez csak minta. Tehát melltartó, kis áttetsző szoknyácskával, alatta pici bugyival.

Meddig maradna a ruha? Szex elején még igen?

2015. dec. 10. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Előjáték, csábítás, feltüzelés, érzékiesség. Akár órákat is lehet egymást szeretni, és még a szex el sem kezdődött.

Plusz simán mászkálhatsz benne a lakásban is. Persze ne túl gyakran, ha nem akarsz mindig rosszalkodni, meg hogy ne tűnjön el a varázsa.

Szép darab.

23/F

2015. dec. 10. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:

ez max beindításnak lenne jó nálam, jobb szeretem a barátnőm testét érezni szeretkezés alatt...inkább a bőre mint a ruha :) annyi hatása lenne, hogy izgató, de pár percig lenne fent csak...

22F

2015. dec. 10. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt nem venném le. maradhatna fent a szex végéig. :)
2015. dec. 10. 10:44
 4/9 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem nem csak a férfin múlik, hogy mikor kerül le a ruci. Ha játszadozol vele, és nem hagyod hogy rögtön levegye, azzal döbbenetes hatást tudsz elérni ;)

26F

2015. dec. 10. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Le kb azonnal, emlékszem az egyik párommal volt, hogy kérte maradjon fent szex közben, hat jo. Erre a szex hevében elszakadt, meg en voltam a hibás, jah es az nem ennyibe került, hanem meg drágább is volt. Ezt nem arra találtak ki, egy kis tánci meg illegete-billegetes aztán óvatosan leveszuk. 30f
2015. dec. 10. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egész készletem ilyen ruhákból. Nem szoktuk őket levenni, maximum kibújtatja belőle a mellem, hogy azt is tudja kényeztetni.
2015. dec. 10. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a helyzettől függ. Néha "izgalmas" ha fenn marad valami hasonlóan csábos darab, de többnyire teljesen ki szoktam csomagolni a partnerem.
2015. dec. 10. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak feketében van?:)

Ez le se kerülne!!! :)

2015. dec. 10. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebben szeretkeznék a hölggyel. Mármint rajta lenne, nem rajtam. :D
2015. dec. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!