Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti megvennétek ezt a nadrágot...

Ti megvennétek ezt a nadrágot a gyereketeknek? Drága vagy sem?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 13. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha neked nem okoz gondot ennyit kiadni, akkor miért ne? Ha neki ez tetszik, hordja! Ha nagyobb lesz, úgyis változik az öltözködése. Én is hordtam anno olyan ruhákat, amiket anyukám nem nézett jó szemmel. Veszekedtünk sokat miatta. Fiús lány voltam, nagyon bő nadrágokat, bő pulcsikat vettem fel. Rapperek voltunk! :D Ma tűsarkús cégvezető vagyok. Hidd el, nem teszel kárt vele! Amíg nem megy az egészsége rovására, meg igényes, tiszta, addig szerintem semmi gond. Max később majd nevet egyet a most készült képeken. Ennyi baj legyen egy gyerekkel! :) Hagyd kibontakozni, persze normál kereteken belül! Azt hiszem ez a nadrág még bőven belefér!
2016. jan. 14. 00:07
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is megvettem édesanyám 14evesen a catapult holdjarot. Rosszul volt tőle és akkoriban is 15 ezer körül volt (16eve ) de megvettem mert azt akartam nagyon.

Miért ne lehetne megvenni ha arra vágyik a gyerek?

Ha az árát sokallod akkor kösd feltételekhez mondjuk jó jegyek vagy ha közeleg szülinap nevnap.

Akik itt fujjognak gondolom nincs gyerekük aki boci szemmel rájuk nézne hogy valamit nagyon szeretne.

2016. jan. 14. 07:43
 13/19 anonim ***** válasza:

"Elég sokan hordják..."

És még ki? Berki Krisztián? (Nem az olimpiai bajnokunkra gondolok.)

"itt fujjognak gondolom nincs gyerekük aki boci szemmel rájuk nézne hogy valamit nagyon szeretne"

De bizony, kettő is. Csak én tudok nemet mondani, ráadásul úgy, hogy még meg is érti, hogy miért nem, és elfogadja! Sose vágtam rá, hogy nem, mert csak.

Neked is ezt kéne megpróbálni...

2016. jan. 14. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
gondolom te tetted fel az undorító cipős kérdést is.. nem venném meg ezt a nadrágot sem, mert undorító és ízléstelen, ha a gyerekem ilyet akarna, el is szomorodnék, hogy mit rontottam el a nevelésében.. amúgyse ér ennyi, majdnem 20ezer egy ócska trottyos proli melegítőnadrágért?? ne viccelj már..
2016. jan. 14. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
ráadásul leárazva ennyi :DDD azthittem ez a befosós nadrág már rég kiment a divatból
2016. jan. 14. 12:18
 16/19 anonim ***** válasza:
A tévében egy divatszakértő (hát ezt ne elemezgessük, így volt bemutatva) "aszonta", hogy soha nem is volt divatban, csak néhány elvetemült hiszi ezt. :)
2016. jan. 14. 13:17
 17/19 anonim ***** válasza:

"Akik itt fujjognak gondolom nincs gyerekük aki boci szemmel rájuk nézne hogy valamit nagyon szeretne."

Szép is lenne, ha úgy nevelném a gyerekem, hogy a boci szemekkel bármit megkaphat, amit csak kíván...

Remélhetőleg a te gyereked nem fog Maseratit kérni friss jogsival, boci szemekkel.

2016. jan. 14. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Curtisen volt a tv-be, de rajta is elég gusztustalanul állt..:D
2016. jan. 14. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a bershkában vennék ennyi pénzből inkább 2-3 melegítőgatyát. Azok is hasonlóak. Ennyit nem adnék egy ilyen nadrágért.
2016. jan. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!