Milyen kabátot vehetnék?
Figyelt kérdés
Valami tavaszi, vékony kis kabátot szeretnék venni. Mit ajánlanátok? Olyat szeretnék, amit majd még ősszel is fel lehet venni, tehát nem megy ki addig a divatból. Linkelnétek képeket? 18L2010. márc. 26. 21:11
1/8 anonim válasza:
nem megy ki a divatból pár hónap alatt? :D mi van benn a divatban? azt se tudom , én 5 vévekben számolok a divatra azon belül nincs nagy változás
4/8 anonim válasza:
bőrdzseki vagy csak egy sima átmeneti vékony dzseki. nekem mind a kettő van:)
ja és akarok venni egy ballonkabátot, az is nagy divat mostanság. mondjuk az örök divat:)
16L
6/8 anonim válasza:
egyértelműen bőrdzseki. legmenőbb, legjobb:)
8/8 anonim válasza:
sztem nem muszály bőrdzsekit venned...sőt ha engem kérdezel, sztem az már egy tucatkabát. Minden második emberen az van, ugy h nem ajánlom. A balonkabát meg már kezd kimenni a divatból, ugy h az sem ajánlatos [link]
itt nézd meg azt a fekete dzsekit. ezt nem csak a retroban találhatod meg, hanem elfogadhatobb áron máshol is. kényelmes, jó az anyaga eső ellen, és divatosabb mint a bőrdzseki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!