Egy üzletben meg lehet tiltani, hogy a vásárlók a próbafülkén kívül próbálják fel a ruhákat?
Figyelt kérdés
Természetesen ilyenekre gondolok, hogy pulcsi, kabát... Szerintem mind jártunk már úgy, hogy csak egy pulóver felpróbálása miatt nem akarunk a bolt másik végéig elslattyogni, vagy ha tömeg van kivárni a hosszú sort a fülkéknél, inkább felkapjuk a legközelebbi tükör előtt. Szerintetek mondjuk egy biztonsági őr megszólhat ezért, vagy egyáltalán lehet ezt így szabályozni?2016. jan. 9. 02:57
2/6 anonim válasza:
A vásárló viszi azt a pénzt az üzletbe, amiből a tulaj él.
Éppen ezért "A vásárlónak mindig igaza van!" ellenére bármit meg lehet tiltani,
legfeljebb elmaradnak és máshova viszik pénzüket.
4/6 anonim válasza:
Inkább fordítva. Előfordul bizonyos boltok bizonyos ruháinál, amit nem akarnak átszúrni csipogóval, hogy nem engednek be vele a próbafülkébe, és azt mondják próbálgasd odakinn. Én viszont rühellem, ha nem tudok valamit nyugodt körülmények között rendesen próbálgatni, úgyhogy menjenek a francba...
5/6 anonim válasza:
Ellenkezőleg. Pl. a pull and bearben TILOS bevinni a kabátot a próbafülkébe, ezért viszont szólnak. Ezen fenn is akadtam. Harmincezer forintos kabátot szeretnék normálisan felpróbálni, leülni benne, minden oldalról megnézni és nem a tömegben a tükör elé tolakodni.
6/6 anonim válasza:
Nem találkoztam még ilyennel. Ha más ruhadarab nem kerül le akkor fellehet kívül is próbálni hiszen ha teli van minden fülke akkor mégis hol?:D
Olyannal találkoztam Westendbe hogy a próbafülkébe csak a próbáló mehet be, kísérő nem, még kívülre se. Ezt furrcsálom hiszen én pl olyan vagyok hogy csak akkor veszek meg valamit, ha más is rábólint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!