Gáz lenne jövő szeptemberben a gimnáziumot igy kezdeni?
13/F 7.osztályos vagyok és arra gondoltqm hogy a gimit ilyen elegánsan kezdem el hogy öltönyben járok télen szövetkabáttal esernyővel szőrme sapkával stb lakk cipőben akta táskával.azt sem tudom hogy elég lenne-e az a kis akta táska a tancuccok nak valszeg a vörösmartyba megyek mostani suilimban màr több helyes lány is mondta hogy milen sármos vagyok stb bár sajnos eléggé pattanásos igényes vagyok.2FŐ félelmem van
1 nem fogják összecseszni az osztálytársaim a rucimat?vagy egy bunyóban tönkremenni.
2 Nem gunyolnának ki a többiek esetleg még hipster lennék de csak öltözködésileg és nekem föleg ez a nagypapa still tetszik
Tolj James Bondot, ő mindig jól fésült, sose vérezi/szakítja el az öltönyét.
Viccet félretéve, szerintem 13 évesen kicsit korai, de 16-17 évesen iszonyat menő tud lenni, ha valaki így öltözik. Az egy dolog, h az értelmes! lányoknak tetszik, de az értelmiségi fiúk is felnéznek rá.
Egyetemen tapasztalom, van egy srác, aki így öltözik, (mondjuk otthonról mind szellemileg mind anyagilag jól meg van áldva) hiába rosszabb tanuló kicsit a többieknél, tisztelik, mondhatni felnéznek rá.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!