Hulyeseg lenne megvenni egy csomo nyari ruhat mar most?
Figyelt kérdés
Eddig mindig szolidabb nyari ruhaim voltak, de most szeretnek nyaron is dogos lenni. Szoval kineztem egy csomo ultra szexi ruhat.2016. jan. 8. 14:02
1/6 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség? Ha most találsz olyat ami tetszik akkor vedd meg. Nem lesz semmi baja nyárig a szekrényben.
2/6 anonim válasza:
Miért most? Most akciós?
Amúgy szerintem nem hülyeség. Ha látnék valami nyári cuccot most, ami tetszene, megvenném.
3/6 anonim válasza:
Én megvenném, bár csak úgy, ha biztos, hogy divatos lesz, és nem is a szekrényben fog megrohadni. Mutathatnál amúgy képeket, én is most dögösebb akarok majd lenni :D
21L
4/6 anonim válasza:
Én pont tegnap vettem nyári ruhát :) Nem hülyeség, ha tetszik ne várj vele szerintem.
5/6 anonim válasza:
Én pl. augusztusban vettem kabátot, mert olcsó volt. És pont úgy néz ki, mint amiket a tízszereséért árultak novemberben.
Szóval nem hülyeség, csak két dolog fontos:
- ne vegyél hirtelen meggondolatlanul olyasmit, amiben nyáron kínosan érzed magad, mert nem a stílusod.
- ne hízz/fogyj nyárig jelentősen, mert nem fog jól állni.
6/6 anonim válasza:
Most éri meg, szóval ne várj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!