Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet venni valamit a Chanel-b...

Lehet venni valamit a Chanel-ben 1000€ alatt?

Figyelt kérdés
Amúgy az a Chaneles ujjnèlküli börkesztyü mennyibe kerül?

2016. jan. 7. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a Chanel Bécsben a Tuchlauben-en van.
2016. júl. 12. 01:31
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Nem dicsekvés arctalan, névtelen embereknek minek.

Ugyanígy halálra vagyok rémülve hogy kik mit fognak írni a kettőnk 'civakodására".

Tudom, hol van Bécsben.

Sokat járok Milánóba, bár nem szeretem.

Önmagukkal elfoglalt kikent, kifent francia és orosz millárdosnők, anyák-lányaik mindig egy lépéssel előttem már bent voltak az üzletben, hatan körbeugrálták őket, nekem nem volt szimpatikus az egész hercehurca.

Én arra próbáltam kihegyezni a dolgot, hogy teljesen fölösleges kiszámolt pénzzel bemenni a Chanelbe, mert kellemetlenül érezheti magát a kérdező.

Nem tudom, hogy ő-e, de valaki érdeklődött hogy 3-400 euróért mit tud venni.

Ékszert engedtek lefotózni...?

Tudod én nem Mo-n élek, de még soha sehol semmit nem engedtek nekem lefotózni, valóban ennél jóval olcsóbb ékszert nézegettem de ketten álltak jobbról balról mellettem amikor felpróbáltam egy nyakláncot. Arról szó sem lehetett volna, hogy lefotózzam ebben biztos vagyok.

Nem tudom, hogy mennyivel számolják az euró-t de végül is teljesen mindegy....

2016. júl. 12. 09:01
 13/20 anonim ***** válasza:
29%

Én azt teljesen kizártnak tartom hogy egy 23 ezer eurós ékszert bárki lefotózhassa az üzletben. Adnak egy lookbook-ot ha benne van szerencséd van ha nem ott van a honlapjuk.

Ujjnélküli bőrkesztyű kb 500Ł-tól felfelé attól függ mivel van díszítve stb.

2016. júl. 12. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:

[url= [link]

Kérdező, Chanel bizsut nem tudok neked képen küldeni mert soha nem vettem, de egy 400 eurós táskadíszt eg ymásik cégtől- LV- igen.

Megkopik...ahogy időven minden akár luxus akár nem.

Ezért ha elfogadsz egy tanácsot, csak azért hogy legyen valamid a Chanel-től ne költsd rá az utolsó pénzedet..

Se kesztyűre, se bizsura, se napszemüvegre.

Szép napot! :)

2016. júl. 12. 18:01
 15/20 anonim ***** válasza:
2016. júl. 12. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
2016. júl. 12. 18:03
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Szívesen elküldöm neked a képet, ha szeretnéd, az ujjamon van a gyűrű, rajta van a Tiffany felirat is, mert a kezem alatt van az a valami, amire kirakják a gyűrűt! ;)

Egy eladó állt velem szemben, nem őríztek, nem álltak körbe. Egyébként - sajnos - sok helyen látom, hogy a kínaiak fotózzák a dolgokat az üzletekben. Ezt nem értem, hogy miért engedik. Múltkor pont Milánóban LV-nél egy kínai lány még belül is lefotózta a táskát. Ezt abszolút nem engedném. Nem is vett semmit, csak ivott és fotózott.

2016. júl. 13. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
El is küldtem privátban a képeket, képernyőfotózva, így felül a fotó készítésének a helyszíne is látszik! ;)
2016. júl. 13. 12:37
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

Ivott és fotózott? A Louis Vuitonnál? Ez jó.

Amióta Nich G a tervező és nem Marc az alap és olcsóbb darabokat kivonták a forgalomból így az általan megvett tyúklábmintás nagyobb méretű MM táskát sem kapni már. Most már arra hajtanak hogy 2500 € feletti táskákat árulnak.

Ezek szerint az én viselkedésem nagyon úri és diplomatikus amikor vásárolok...

2016. júl. 13. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Én sem értettem. Egy pohár pezsgő, és telefonos fotók tömkelege. Küldte is valakinek egyből. Nem tudom ezt miért engedik! :/
2016. júl. 13. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!