"Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned! " ez coco chanel egy hírhedt mondása, nektek mi a véleményetek erről?
Szerintem ez hülyeség. Oké, hogy ha rosszul áll valaki anyagilag, akkor is igyekszik legalább a jólét látszatát fenntartani, de azért az túlzás, hogy "jobban kell kinézned". Nem elég simán jól és normálisan kinézni?
Anno a nagy csóróságban és utána a "dőzsöléses" időszakban is ugyanúgy néztem ki, mint most. Egyszerűen, de normálisan. Jelenleg a két állapot között vagyunk valahol félúton. A "dőzsöléses" időben is inkább értelmes dolgokra költöttem a pénzem.
Biztos, hogy ezt az anyagiakra értette?
Én pl. volt, hogy rossz lábbal keltem fel, de úgy döntöttem, hogy azért is felveszek egy csinos ruhát, kikenem magam, megcsinálom a hajamat, és mire elindultam, máris jobb lett a kedvem.
Én mindig kiötözöm és sokat foglalkozom magam, de nagyon sokszor az arcomra is kiüli az a tömény szomorúság amit érzek.
Igen, a jó megjelenés ellensúlyozni tudja a problémákat. Egy jó megjelenésű és előnyősen sminkelt nő sokkal megnyerőbb mint egy slampos és karikás szemű.Bizalmat és komolyságot sugározz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!