Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudják megérteni,...

Miért nem tudják megérteni, elfogadni, hogy én kifinomultabb, nőiesebb, érettebb vagyok náluk? Irígykednek?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a nadrágokat, mert szerintem nem állnak jól és egyébként is csinosabbnak vélem a szoknyát, így általában azt viselek. A felsőm blúz vagy elegánsabb póló, lábbelim 4-5 cenitémteres körömcipő (termégyetesen utcára nem ebben megyek a hideg miatt, de mindig átcserélem az iskolában, emiatt is furán néznek rám. Nem értik minek ez. Ezen kívül mindig használok parfümöt és sosem hagyom ki a kiegészítőket. Egyszóval én mindig csinosan, nőiesen öltözködöm, egyszerűen azért mert ebben érzem jól magam. Természetesen az sem tetszik nekik, hogy én... nos, hogy is mondjam..."tanulás függő" vagyok, ebböl kifolyólag elég okos. Kedvenc tantárgyam az angol, természetesen senki más nem szereti. Nem szoktam idétenül viselkedni, futkározni meg ilyeneket csinálni. A legjobb barátnőmön kívül nem nagyon tetszik ez senkinek. Az ország legjobb kénttannyelvű iskolájába szeretnék menni, ami egy magán suli, szerintetek ott lesznek hozzám hasonló "jókislányok"?

2016. jan. 7. 19:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Látom, hogy régi a kérdés. De remélem, hogy sikerült a felvételid, és nem hagytad magad eltéríteni attól a stílustól, érdeklődéstől, ami neked tetszik!

Én fiúban voltam hasonló, mint Te lányban. Fontos volt számomra a tanulás, nem akartam úgy "laza" lenni, mint a korosztályom, és voltak, akik nem szerettek emiatt. Viszont több idősebb és felnőtt barátom is volt, akikkel jól kijöttem. Én is egy nagynevű középiskolát választottam emiatt, de sajnos csalódtam benne. Legtöbben nem a tudás szeretete és a komolyság miatt mentek oda, hanem karrieristák voltak vagy a szüleik hajtották őket. Közben rettentően idétlenek és idegesítőek tudtak lenni, és simán kiközösítették, aki pl. "jókislányosan" vagy "jófiúsan" öltözött. Remélem, Te több szerencsével jártál. Írd meg, mi lett veled, érdekelne!

2018. febr. 13. 12:03
 12/12 anonim válasza:
Nárcizmus.
2021. ápr. 15. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!