Miért nem tudják megérteni, elfogadni, hogy én kifinomultabb, nőiesebb, érettebb vagyok náluk? Irígykednek?
Látom, hogy régi a kérdés. De remélem, hogy sikerült a felvételid, és nem hagytad magad eltéríteni attól a stílustól, érdeklődéstől, ami neked tetszik!
Én fiúban voltam hasonló, mint Te lányban. Fontos volt számomra a tanulás, nem akartam úgy "laza" lenni, mint a korosztályom, és voltak, akik nem szerettek emiatt. Viszont több idősebb és felnőtt barátom is volt, akikkel jól kijöttem. Én is egy nagynevű középiskolát választottam emiatt, de sajnos csalódtam benne. Legtöbben nem a tudás szeretete és a komolyság miatt mentek oda, hanem karrieristák voltak vagy a szüleik hajtották őket. Közben rettentően idétlenek és idegesítőek tudtak lenni, és simán kiközösítették, aki pl. "jókislányosan" vagy "jófiúsan" öltözött. Remélem, Te több szerencsével jártál. Írd meg, mi lett veled, érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!