Regular fit vagy slim fit? Jól választottam a méretet? Ajándék lesz!
Azt tudom, hogy abból a márkából, amit vettem 39-es regular fit-et hord az ismerősöm, de abból nem volt olyan amilyet szerettem volna.
Ugyanabból a márkából slim fit viszont volt 40/41-es (így van két méret rá is írva). Az jó lesz? Mivel ugye ez szűkített fazon, ezért kell a nagyobb méret. Kibontottam, hozzánéztem. Egyezik a bőség a 39-es regular fittel. Ami viszont aggaszt, hogy felül a vállánál kicsit bentebb van a varrás mint a regularnál. Az ujjhossz viszont pont annyival hosszabb, mint amennyivel a varrás bentebb van.
Remélem így érthető, ahogy leírtam. Jó lesz vajon?
Köszönöm előre is!
más a fazonja a szabása egy szűkítettnek és egy klasszikusnak, és ez hogy egy számmal nagyot veszel a szűkítettől az se változtat nagyon ezen, egyszerűen más a szabásuk máshogy követik a test vonalait
a regular fit és az egy számmal nagyobb slim fit nem ugyanaz méretben
A 39-es tuti kicsi volt... a 40/41-es bőségben minden ok. Pont ugyanakkora a 40/41 slim fit, mint a 39-es regular fit. Az egyetlen eltérés a váll résznél van, ahogy írtam is: kb. két cmel kisebb a váll szélességben (varrástól varrásig) Viszont az ujj pedig ugyanannyival hosszabb.
Ma sikerült sikerül lemérnem egy márkásabb 40-es slim fit ingjének a vállrészét, az is kb. 2 cm-el szélesebb mint az F&F-es 40/41esé. A márkásabb ingnek az ujját viszont már nem tudtam lemérni, mert addigra visszajött és nem akartam lebukni vele.
Vajon, jó lesz? Ha mindkét oldalt 1-1 cm-el fentebb esik a vállon a varrás az nagyon gáz? Mert a mai márkás ingjén odaesett kb. ahol már kezd ereszkedni a váll (tehát nem ahova mondjuk a hátizsákot tesszük, hanem oda, ahonnan már a hátizsák pántja kezdene lecsúszni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!