Milyen ruházati méretjelölések vannak még a felsoroltakon kívül: SKINNY FIT; SLIM FIT; REGULAR?
Boot/Trapéz:
Bővülő szárú
Regular:
Normál, egyenes szárú
Slim:
Szűkebb szárú, fenéken és combon általában kicsit feszülős
Skinny:
Egész szűk, vádlin is feszül, és a jobb skinny csőgatyák sztreccses anyagúak.
Super-Skinny:
mindenhol feszül, még bokánál is. :) Ezek mindig sztreccses anyagúak, mivel annyira szűk, hogy különben fel sem lehetne húzni, mert a lábfejen és a saroknál nem lehetne áthúzni, ha nem nyúlna az anyag. Viszont a sztreccses anyagnak köszönhetően nagyon kényelmesek is. :)
Vékony sportos alkatú fiúknak ez a legjobb választás, mert szépen kiemeli az alakot. :)
Én is teljesen passzost hordok, és nekem kényelmes még nyáron is. Nem fülledek bele jobban, mint bármely más nadrágba. 35 fokban nyilván bele lehet fülledni, de akkor a hagyományosba is.
Nyáron amúgy is rövidgatyát hordunk, de én abból is a sztreccseset szeretem, van is egy olyan kedvenc feszülős rövidgatyám, ami egy csőgatyából készült a szárai levágásával, és felvarrásával. :)
Nem boot, hanem bootcut. Van még loose fit/relaxed fit, (férfi nadrágoknál, ez egy hajszállal bővebb csak a regular fit-nél), és láttam már olyat is ahol ennek a helyére volt beírva hogy chino.
Hosszra is vannak jelölések, ha jól emlékszem P, R, T (petite, regular, tall, azaz alacsony, átlagos, magas).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!