Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deichmann-ba rossz minőségűek...

Deichmann-ba rossz minőségűek a cipők?! .

Figyelt kérdés
Venni akarok egy cipőt a deichmann-ba, mert ott jó árak vannak, konkrétan egy adidas cipőt...,de nemrég mesélte egy rokonom, hogy ő már több cipőt is vett a deichmann-ba, 10ezer fölöttiket és elmondása szerint néhány hónap után szétmentek, 5-ből 4-re mondta, hogy tönkrement. Sztetek ez igaz?? Saját tapasztalatok?
2010. márc. 25. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem van onnan 2 csizmám egy hótaposóm egy magassarkúm és egy átmeneti cipőm. mind jól birja pedig van amelyk már több éves. Szerintem megéri vannak tök jó akciók vállalnak garanciát és nem túl drágák a választék is elég nagy.
2010. márc. 25. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Nekem kb 1 hónapig pírták..
2010. márc. 26. 12:11
 13/17 anonim válasza:
Vettem ott csizmát, de széttjött 2hét után..Mostanába vettem egy magassarkút de már aznap vittem is vissza :S
2010. márc. 26. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Deichmann egy forgalmazó. Benne többfére gyártótól árul. Pár darab lehet szar, de sok jó minőségű. Nekem a Graceland cipőn köszöni 4éves és jó még ^-^ A barátnőmmel ugyanakkor vettük (többet hordtam mint Ő) és neki szétment. Néha ratyi, néha jó az áru. Ez van. :D
2010. márc. 28. 12:44
 15/17 gergoposta válasza:
29%
úgy szar ahogy van,én most viszem vissza másodjára,elöször ragasztgatták tótfalván békéscsabán a barmok..
2012. jan. 29. 07:40
 16/17 anonim válasza:
nagy vacak. na az eladóról nem is beszélek aki ott volt, Bakancs 2-hónap és a talpa le jött.a családban vettek csizmát ami szét ment,el kezdik hogy mert nem arra van hogy hóba menjen az ember. akkor mégis mire? télen mégis mi esik az égből? nevetséges, én soha semmit nem veszek ott semmit.
2015. márc. 20. 21:53
 17/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Sajnos, mostanra a Deichmann is egy kommersz üzletté vált. Eddig sem gyártottak jó minőséget, de legalább visszavették a garanciális időn belül, amennyiben probléma volt vele, mostanra ez megváltozott. Gondolom megváltozott az üzletpolitika, nem engedhetik meg maguknak, hogy visszavegyék a silány minőségű árujukat, ha már sikerült rásózni az emberre. Konkrétan a Camponában lévő üzletre gondolok. Tavaly januárban vettem egy Fila bakancsot, nem egy név nélküli vackot, márkát. Márciusig hordtam, addig semmi baja nem volt, tavasszal, nyáron nem viseltem (milyen érdekes..) Ősszel, mikor elővettem néhány lépés után szétrepedt a talpa, mentem reklamálni, de elküldtek, mondván lejárt a garanciális idő, viszont, ha gondolom saját költségemre bizonyíthatom, hogy ők a hibásak.

Most novemberben vettünk téli bakancsot a 4 és 7 éves fiamnak (8 000 Ft/darab) ezek februárig bírták,mindkettőnek kilyukadt a talpa, ugyanott. Reklamációmra azt mondták, hogy járási problémájuk van. Elküldték egy "független szakértői bizottsághoz", akik azt állapították meg, hogy extrém megterhelésnek lettek kitéve, amit nem kell elviselnie a cipőnek. Amennyiben a járás ennek számít, úgy valóban extrém körülmények vannak nálunk. Kérdésem, hogy aki gyerekcipőket gyárt, az miért nem teszi bele a megfelelő mennyiségű/minőségű anyagot? Bár ez inkább csak költői kérdés... Magam részéről messziről elkerülöm ezt az üzletet a jövőben és az összes többi Deichmannt is.

2016. márc. 4. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!