Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pasi harisnyában?

Pasi harisnyában?

Figyelt kérdés
Egy éve járok a pasimmal, jól megvagyunk. A múlt héten azonban jól meglepett. Készültünk kirándulni, előtte lezuhanyoztam és csak egy szál bugyiba, voltam és kerestem valami értelmes harisnyát, amit ő előtte húztam fel. Ez egyébként már többször előfordult. A mikor agyszer csak megszólalt. Jó érzés harisnyába lenni?- kérdezte. Hát erre mit lehet mondani? Addig addig csürte-csavarta a dolgot még végül kinyögte, szeretne nylonharisnyába lenni. Azt hittem rosszul hallok, már csak azért sem mert ő tényleg normális pasi.De igen csak erőltette a dolgot. Elfogott a harci idegesség és mérgemben gúnyosan azt mondtam neki. Tudod mit rendben van, de csak akkor ha veszel alá egy bugyit is. Azzal elővettem neki egy 20denes test színű harisnyanadrágot és egy rózsaszínű csipkés selyem bugyit. Gondoltam ez megfekszi a gyomrát.Fülig vörösödött. Na mi lesz ott a bugyid, meg a harisnyád!! Ezt nem gondolod komolyan mondta, a bugyira mutatva. Erre ellen támadásba mentem át. Miért te komolyan gondoltad a harisnyát? A kettő együtt jár bugyi harisnyával és mind kettő női ruhadarab. Itt aztán abba maradt a téma. Azt gondoltam nyertem. Egész nap nagyon kedves volt, de este ismét előhozta ezt a harisnyás ügyet. Ekkor megértettem hogy ez nagyon mélyen benne van. Most már kíváncsi voltam meddig megy el. Ismét elővettem a harisnyát és a bugyit.Nem akarom jobban részletezni lényeg, hogy beöltözött.. Embert még nem láttam, hogy ennyire szégyellte volna magát. Na kis harisnyásom most má tudod milyen harisnyában lenni?Elővettem egy szoknyát is és ráadtam szó nélkül tűrte, de aztán elsírta magát. Tudom hogy nem homokos, szeretem őt.Van erre valami megoldás? Engedjem harisnyázni..??

2016. jan. 3. 18:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Hát, én ezzel nem dicsekedjék! Jó neked hogy igy megszégyenítetted? "Kis harisnyásom" Még jó hogy nem "kis bugyisom." Együtt vagytok még? De amúgy jó írás! ha kibővited egy kicsit küld el valamelyik ilyen témákkal foglalkozó oldalnak!
2016. okt. 24. 17:15
 22/37 anonim ***** válasza:
21-es! Nagyon jóóóóó!!! "Kis bugyisom!" DDDDDD
2016. okt. 24. 18:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg mindenki azt hord amit akar!

Ha ebben kenyelmes es tetszik Neki miertne probalhatna ki es hordhatna??

Sok no is igy van a ferfi ruhakkal,pont ezert hordjak!

Es valo igaz a harisnya ferfi ruhadarab amit a nok kisidore elloptak,de most ujra visszakerul a jogos tulajdonosaihoz...

2016. okt. 24. 21:43
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, és brutális a hozzáállásod! Mondom ezt mint fiús anya, aki 6 éves korától egyedül neveltem fiam. Oviban ő is hordott harisnyanadrágot, aztán később már nem. 16 éves volt, amikor mentünk télen valahova, és megkérdeztem tőle hogy nem fázik? Azt mondta hogy egy kicsit. Javasoltam neki, hogy vegyen fel egy harisnyanadrágot az enyéimből.Belement, megmutattam neki hogy hogy kell felvenni. Később nem kérte de adtam neki egy 20DEN-est is, hogy az milyen, elég meleg e neki. Viccesen rákérdeztem, hogy egy bugyit ne adjak kölcsön? Piros fejjel kérdezte meg, hogy Adsz??? Adtam neki, a harisnyanadrág viselet megmaradt, bugyi nem állandósult. Már felesége van, de az is pozitivan fogadta a harisnyanadrágot. Nem zavar, hogy amikor nálam vannak télen, és egy kicsit könnyitenek az öltözetükön, mindketten harisnyanadrágban vannak. Nem értelek, miért kell valakit megalázni, mert kényelemsen akarja magát érezni? Te mit szólnál hozzá ha nadrágot csak úgy vehetnél fel, hogy boxert veszel alá? És kis gatyásomnak szólitanának? Mekkora hisztit rendeznél?
2016. okt. 25. 10:14
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Vannak sokan akik szeretnek harisnyásan lenni, de utcán szinte senki nem vállalja fel, még a pamutot sem, normál öltözethez, 1-2 kivétellel. Én a nylonharisnyát kedvelem, jó ha a lábamon van és amúgy is jobban bejön mint a vastag zokni. Kb 25 éves koromra jutottam el oda, hogy rövidnadrággal is merjem hordani a testszínű nylonharisnyát.
2016. okt. 25. 15:42
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
25-ös! Honnan tudod, hogy mi van a nadrág alatt? Van aki a vékony harisnyanadrágra ráhúz egy zoknit, és így nem látszik semmi. Nem amellett szólok, hogy rövidnadrághoz harisnyanadrágot vegyenek fel a férfiak, mert az még nőnek is nagyon béna,de szerintem sokan hordanak hidegben minden szexuális gondolat mentesen és nem hivalkodva harisnyanadrágot.
2016. okt. 25. 17:30
 27/37 anonim ***** válasza:
24-es! Remek anya vagy! Sajnos az enyém nem fogadta ilyen pozitivan, sokat kellett győzködni, mig elfogadta.
2016. okt. 25. 17:50
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi hord harisnyát. Na és?!
2016. okt. 25. 21:22
 29/37 anonim ***** válasza:
79%
#26 én nem a nadrág alatti hordásra utaltam, és ha húznak rá zoknit. Zokni nélkül se vállalják föl, se rövidnadrággal. Ellenben velem :)
2016. okt. 26. 10:02
 30/37 anonim ***** válasza:
56%
29-es! Te magamutogatás miatt hordod, és nem praktikus okokból. Vannak dolgok amik nem tartoznak a nyilvánosságra. És ezzel a "hősködéseddel" többet ártasz azoknak akik praktikus okokból hordják, mint használsz.
2016. okt. 26. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!