Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pasi harisnyában?

Pasi harisnyában?

Figyelt kérdés
Egy éve járok a pasimmal, jól megvagyunk. A múlt héten azonban jól meglepett. Készültünk kirándulni, előtte lezuhanyoztam és csak egy szál bugyiba, voltam és kerestem valami értelmes harisnyát, amit ő előtte húztam fel. Ez egyébként már többször előfordult. A mikor agyszer csak megszólalt. Jó érzés harisnyába lenni?- kérdezte. Hát erre mit lehet mondani? Addig addig csürte-csavarta a dolgot még végül kinyögte, szeretne nylonharisnyába lenni. Azt hittem rosszul hallok, már csak azért sem mert ő tényleg normális pasi.De igen csak erőltette a dolgot. Elfogott a harci idegesség és mérgemben gúnyosan azt mondtam neki. Tudod mit rendben van, de csak akkor ha veszel alá egy bugyit is. Azzal elővettem neki egy 20denes test színű harisnyanadrágot és egy rózsaszínű csipkés selyem bugyit. Gondoltam ez megfekszi a gyomrát.Fülig vörösödött. Na mi lesz ott a bugyid, meg a harisnyád!! Ezt nem gondolod komolyan mondta, a bugyira mutatva. Erre ellen támadásba mentem át. Miért te komolyan gondoltad a harisnyát? A kettő együtt jár bugyi harisnyával és mind kettő női ruhadarab. Itt aztán abba maradt a téma. Azt gondoltam nyertem. Egész nap nagyon kedves volt, de este ismét előhozta ezt a harisnyás ügyet. Ekkor megértettem hogy ez nagyon mélyen benne van. Most már kíváncsi voltam meddig megy el. Ismét elővettem a harisnyát és a bugyit.Nem akarom jobban részletezni lényeg, hogy beöltözött.. Embert még nem láttam, hogy ennyire szégyellte volna magát. Na kis harisnyásom most má tudod milyen harisnyában lenni?Elővettem egy szoknyát is és ráadtam szó nélkül tűrte, de aztán elsírta magát. Tudom hogy nem homokos, szeretem őt.Van erre valami megoldás? Engedjem harisnyázni..??

2016. jan. 3. 18:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
Én barátom is visel harisnyát főleg ilyen hidegekbe. Ő is ugye tőlem látta el mert én szoknyás csaj vagyok imádok szoknyát hordani meg harisnyámból is van rengeteg. És egyszer a barátom átjött hozzánk több napra el akartunk menni mi is kirándulni de a barátom félt hogy fázni fog a lába mert vékony terepszínű nadrágot hozta kirándulósnak és azért nem akart 30 km-ert vezetni haza hogy melegebb ruhát hozzon főleg hogy mi is 20 km-ert autóztunk a helyig ahol túrára váltottuk a dolgot. Akkor a barátom vetette fel félve hogy a harisnya mennyire melegít mivel látta hogy én is veszek a terepszínű nadrágom alá ezért kérdezte. Én akkor mondtam hogy szerintem vegyen fel egyet nyugodtan ha ennyire fázik próbálja meg itt nálunk és ha kényelmesnek találja hordja nyugodtan, ha nem akkor kerítettem volna bátyám itt maradt cuccai közül valami meleg szabadidő nadrágot a nadrágja alá hogy ne fázzon mégse. A barátom felvette a harisnyámat meg is mutattam neki hogyan csinálja, és elég kényelmesnek találta és mondta hogy nem fázik benne meg milyen jól simogatja a lábát. Bár ezen nem lepődtem meg mert imádta az enyémet simogatni főleg ha harisnyában voltam :D Aztán akkor utána is mindig elkérte tőlem meg egyszer mínuszba amikor tudta hogy kinti munkája lesz akkor kért tőlem egy vastagabb 100 denest akkor adtam neki egy vékonyabb leggingset a munkás nadrágja alá, igaz nem volt rá jó teljesen pedig eléggé nyúlós anyagút választottam akkor mondtam neki hogy gyorsan menjünk el venni mert délutánra ment dolgozni és akkor vettem neki nagyobbat nagyjából megsaccoltam mekkora kellhet neki és az bevált. Azóta rendszeresen hord harisnyát meg leggingset meg egyszer rávettem hogy ő is vegyen fel bugyit a harisnyához hogy próbálja ki milyen igaz fecske alsót hord gyakran vagy feszes boxert de kíváncsiságból megpróbálta. Egyszer meg én is mondtam hogy öltözzön be lánynak a kedvemért és beöltözött, tetszett neki bár tudom hogy egészséges férfi ember és azt mondjuk ő is mondta hogy ez volt az első és utolsó bár a harisnyát hordja de mondta hogy csak ha fázik a lába mert itt a házba izzad benne még ha csak úgy simán van akkor is. Nincs ebbe semmi, ő végig röhögte velem az egész ilyet ő mondta hogy fogja hordani a harisnyát ha fázik leszarja így is gond van az ízületeivel.
2016. jan. 4. 22:25
 12/37 anonim ***** válasza:
84%
Nincs is ebben semmi gond, télen nem szörnyülködnek, amúgy már jobban. Nekem pl fontos, hogy legyen passzos a lábaimon, vagy harisnya vagy gumis sztreccs leggings. És mivel már elterjedt a pasiknak is a harisnyaleggings, jó időben gyakran hordom, mert nagyon kényelmes, kellemesen szoros és jól néz ki.
2016. jan. 5. 10:45
 13/37 anonim ***** válasza:
93%
Nincs ebben semmi rossz.Ha te elfogadod,hogy szereti viselni ,akkor miért ne?.De miért akarja felhúzni?Fázik vagy izgul rá?
2016. jan. 5. 21:57
 14/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egy harisnya sokkal kenyelmesebb egy otromba vastag pamutzokninal amibe ha beleizzadsz abban is maradsz mert jol tartja a nedvesseget ellenben a nejlon konnyen szarad!

Aki nem probalta az sosem tudja meg,ki kell probalni es aztan velemenyezni!

Nekem jobb erzes mint a zokni.

2016. jan. 5. 22:07
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
A fiam zokszó nélkül felveszi a nővére kinőtt harisnyáit, még a vékonyabb nylonokat is, az ugyanis jobb a divatos csőnadrág alá. Elég felfázós típus, most hatosztályosban végzős.
2016. jan. 6. 07:54
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Bizony utcso nincs ebben semmi kivetnivalo ,miert gond egyeseknek az ha egy fiu tesz valamit azert hogy ne fazzon es miert gond az hogy mit vesz fol!

Nyilvan azt ami kenyelmes ,praktikus es tetszik neki mert nem masok kedveert oltozunk hanem magunkert..

2016. jan. 6. 09:59
 17/37 anonim ***** válasza:
48%
Én is ff vagyok, és rendszeresen hordok harisnyát; még térdnadrágga is; tavasszal ősszel!
2016. jan. 6. 10:09
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
Kérdésedet nem A dán lány című film ihlette véletlenül? :))
2016. febr. 19. 17:30
 19/37 anonim ***** válasza:
91%
A párommal egy méret vagyunk, hidegben mindketten húzunk harisnyát a nadrág alá. Nincs ebből gond.
2016. okt. 23. 15:13
 20/37 anonim ***** válasza:
88%
A harisnya(nadrág) és a rózsaszín selyem csipkés bugyi nem csak és csakis együtt viselhető! Miért sajnáljuk a pasiktól ami (mostmár) a mienk, de jó? Amugy is tőlük loptuk el a harisnyát, nem? Még ha combfixet akart volna felpróbálni, megértelek! De harisnyanadrágot? Én beszéltem rá a férjem a harisnyanadrágra. Télen egyszer megemlitette, hogy fázik a nadrág alatt, adtam neki egy harisnyanadrágot, hogy próbálja fel, és tesztelje. megkedvelte, azóta 20DEN-es nylont hord télen, vagy akár 100DEN-est is. De csakis nőit. lehet ugyan kapni férfi harisnyanadrágot is, de azok nagyságrenddel drágábbak. (amúgy egyszer kipróbálta a combfixet is szoknyával. Ja, és csipkésbugyival, amit amugy nem hord. De végülis ha jól érzi benne magát, akár hordhatná is.)
2016. okt. 24. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!