Szerintetek is hülyeség?
18 vagyok, havi szinten megdolgozok a pénzemért,és ha összejön egy x összeg (50-60ezer) akkor annak egy részét elköltöm ruhákra,pl Zarába,Newyorkerbe. Anyámék szerint hülye vagyok,hogy 10ezret adok egy farmerért,meg hogy egyáltalán ott veszek ruhákat,pedig megdolgozok az áráért. Szerintetek? Mert nekem a stílusom megéri azt a pénzt, és amíg nem az övékét költöm,addig miért zavarja őket?
18/F
A te pénzed, arra költöd amire akarod.
Én is dolgozok, kb. 50/50 arányban oszlik el a pia-ruha kiadásaim aránya, úgyhogy én személy szerint nem ítéllek el. :D
Mondjuk én általában H&M-ben vásárolok, az még mindig rejtély számomra hogy mit esznek annyira a Zarán, a New Yorkeren és a Bershkán. :D
18/f
Hú, vagy nagyon javult a kínai minősége, vagy iszonyú mázlista vagy, hogy heti 2-3 hordással ennyire jól bírja, irigyellek! Én se szívesen költök 10 felett, de annyiszor megjártam...
Én ugyan lány vagyok, de Zarában még leárazáskor sem veszek semmit, mert vagy szétesik vagy nem, a H&M és a New Yorker dettó.
Ami nekem bevált, és ez a kb. 12 ezres, az a Pull&Bear jó tapintású (főleg kék és szürke) farmerei. Amik ilyen vékonyak és látszik, hogy simán festettek, ott örülök, ha az első mosásnál csak világosabb lesz és nem foltos. :\
De hogy pl. feketét, ami tartja is a színét, hol érdemes venni...
A színtartós feketére elfogadok tippeket,mert kb csak azt hordok :D
#10-es, te pedig eléggé mázlista lehetsz,ha tényleg így bírja :D
Feketéből legjobb a kicsit plüssös, kordszerű de vékonyabb anyag, nem tudom láttatok-e már olyat. Na az nem kopik. Sajnos nem tudom mi a rendes neve.
Láb közt, ha olyan az alkatod, akkor ki fog kopni; és nem is érdemes drágát venned, mert a drága is ki fog. Ha meg nem olyan az alkatod, akkor az olcsó se kopik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!