Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is hülyeség?

Szerintetek is hülyeség?

Figyelt kérdés

18 vagyok, havi szinten megdolgozok a pénzemért,és ha összejön egy x összeg (50-60ezer) akkor annak egy részét elköltöm ruhákra,pl Zarába,Newyorkerbe. Anyámék szerint hülye vagyok,hogy 10ezret adok egy farmerért,meg hogy egyáltalán ott veszek ruhákat,pedig megdolgozok az áráért. Szerintetek? Mert nekem a stílusom megéri azt a pénzt, és amíg nem az övékét költöm,addig miért zavarja őket?

18/F

2016. jan. 3. 14:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt el tudom képzelni, de mennyit hordod?
2016. jan. 3. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Ami azt illeti, elég sokat, hetente 2-3 alkalommal van rajtam, én is meglepődtem, hogy ennyire jól bírja. :D
2016. jan. 3. 15:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A te pénzed, arra költöd amire akarod.

Én is dolgozok, kb. 50/50 arányban oszlik el a pia-ruha kiadásaim aránya, úgyhogy én személy szerint nem ítéllek el. :D

Mondjuk én általában H&M-ben vásárolok, az még mindig rejtély számomra hogy mit esznek annyira a Zarán, a New Yorkeren és a Bershkán. :D

18/f

2016. jan. 3. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú, vagy nagyon javult a kínai minősége, vagy iszonyú mázlista vagy, hogy heti 2-3 hordással ennyire jól bírja, irigyellek! Én se szívesen költök 10 felett, de annyiszor megjártam...

Én ugyan lány vagyok, de Zarában még leárazáskor sem veszek semmit, mert vagy szétesik vagy nem, a H&M és a New Yorker dettó.

Ami nekem bevált, és ez a kb. 12 ezres, az a Pull&Bear jó tapintású (főleg kék és szürke) farmerei. Amik ilyen vékonyak és látszik, hogy simán festettek, ott örülök, ha az első mosásnál csak világosabb lesz és nem foltos. :\

De hogy pl. feketét, ami tartja is a színét, hol érdemes venni...

2016. jan. 3. 16:01
 15/19 A kérdező kommentje:

A színtartós feketére elfogadok tippeket,mert kb csak azt hordok :D

#10-es, te pedig eléggé mázlista lehetsz,ha tényleg így bírja :D

2016. jan. 3. 16:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Feketéből legjobb a kicsit plüssös, kordszerű de vékonyabb anyag, nem tudom láttatok-e már olyat. Na az nem kopik. Sajnos nem tudom mi a rendes neve.

Láb közt, ha olyan az alkatod, akkor ki fog kopni; és nem is érdemes drágát venned, mert a drága is ki fog. Ha meg nem olyan az alkatod, akkor az olcsó se kopik ki.

2016. jan. 3. 17:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
10 ezer nem is sok egy farmerért. Ők hol szoktak vásárolni, neked hpl vásároltak amikor még nem volt saját pénzed?
2016. jan. 3. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Én wrangler farmert veszek. Tiszta röhej, de ami kint usaban 25-30 dollár az itthon 20k felett van. Igaz emiatt nem itthon veszem hanem az usaból, és igy kijön 11-12k-ból. Tehát a 10k-s farmer nem drága.
2016. jan. 3. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem van fekete farmeron, az eddig fekete maradt. Wrangler-t tudom javasolni. És van egy zöld gatyám, az se fakukt semmit annak a márkája roppant komplikált madeinusa. Ebayen nézzetek körbe.
2016. jan. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!