Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is hülyeség?

Szerintetek is hülyeség?

Figyelt kérdés

18 vagyok, havi szinten megdolgozok a pénzemért,és ha összejön egy x összeg (50-60ezer) akkor annak egy részét elköltöm ruhákra,pl Zarába,Newyorkerbe. Anyámék szerint hülye vagyok,hogy 10ezret adok egy farmerért,meg hogy egyáltalán ott veszek ruhákat,pedig megdolgozok az áráért. Szerintetek? Mert nekem a stílusom megéri azt a pénzt, és amíg nem az övékét költöm,addig miért zavarja őket?

18/F

2016. jan. 3. 14:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

Jól keresel ha suli mellett 50-60e.-t megkapod havonta.

Mit dolgozol ami ilyen jól fizet?

2016. jan. 3. 14:23
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Ennyiből nem lehet megmondani hogy az-e. Függ attól hogy mennyit fogsz keresni később (azaz érdemes lenne-e most spórolnod vagy fölösleges), hogy havi szinten mennyit költesz összesen, hogy csóró-e a családod és rászorulnának-e az anyagi támogatásodra, hogy olyan ruhákat veszel amik sokáig jók lesznek, vagy olyat ami már jövőre is ciki.
2016. jan. 3. 14:33
 3/19 A kérdező kommentje:

A szakmám + árufeltöltő :D

Igazából annyira nem igazán szorulunk rá,tehát annyira nem is lenne gáz vele,hogy elköltöm, mert azért amit szeretnénk, az megvan,ezért nem értem... (nem megy túl jól se,csak olyan átlagosan, középkategóriás család)

2016. jan. 3. 14:37
 4/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem hülyeség. Tényleg megdolgozol a pénzedért,azt veszel belőle,amit szeretnél! :)

Másfelől viszont azt mondom,hogy én soha nem adnék ennyi pénzt egy nadrágért,illetve nem is gyakran vásárolok ilyen boltokban. :) Mindenki ott vásárol,lassacskán már a kínaiban egyedibb darabokat találok :D Na jó,van egy örök kedvencem,ami New Yorkeres,de szerencsére viszonylag egyedi,szerintem soha senki nem gondolna rá,hogy a New Yorkerben vettem. :)

16/L

2016. jan. 3. 14:44
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Talán még szeretnének a szüleid tanítgatni a pénz értékére,amúgy költhetnél értelmesebb dolgokra is pl.fizethetnéd magadnak a jogsid vagy letehetnéd a nyelvvizsgát.Nem azt akarom ezzel mondani,hogy ne költs magadra sőt az első fizetésem én is csak magamra költöttem ruhákra,de egy idő után gondolkodj komolyabb dolgokban is:)
2016. jan. 3. 14:45
 6/19 A kérdező kommentje:
Mondták már rám emiatt hogy burzsuly,de még mindig jobb,mintha egy bebaszásra költenék 40-50ezreket szerintem :D
2016. jan. 3. 14:47
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Én is hülyeségnek tartom, soha nem adnék ki 10 ezret egy farmerért, de persze ez a te pénzed, arra költöd, amire akarod, ebbe nem szólhatnak bele.
2016. jan. 3. 14:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont a farmernél nem értem, hogy hogy vesztek olyat olcsón, ami nem esik szét egy fél szezon alatt, veszíti el a színét, a formáját, jön szét a varrás stb.

Nem, nem a 20 feletti Levi's stb-re gondolok, de én 12 alatt még nem találtam farmert, amit legalább két évig tudtam volna hordani. Főleg télit, vastagabbat...

Persze, ha van 20 olcsó farmeretek és gyakran váltogatjátok, az más, de én gyűlölök nadrágot venni.

2016. jan. 3. 15:11
 9/19 A kérdező kommentje:
Pedig a bershkás farmerem is egy 10-es volt, de másfél évet bírta,de már fakó,és jön szét a 2 lába között :'D
2016. jan. 3. 15:22
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a kínais farmerem 4000 volt, három éve megvan, és még csak most kezdett el kopni. :D
2016. jan. 3. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!