Szerintetek is hülyeség?
18 vagyok, havi szinten megdolgozok a pénzemért,és ha összejön egy x összeg (50-60ezer) akkor annak egy részét elköltöm ruhákra,pl Zarába,Newyorkerbe. Anyámék szerint hülye vagyok,hogy 10ezret adok egy farmerért,meg hogy egyáltalán ott veszek ruhákat,pedig megdolgozok az áráért. Szerintetek? Mert nekem a stílusom megéri azt a pénzt, és amíg nem az övékét költöm,addig miért zavarja őket?
18/F
Jól keresel ha suli mellett 50-60e.-t megkapod havonta.
Mit dolgozol ami ilyen jól fizet?
A szakmám + árufeltöltő :D
Igazából annyira nem igazán szorulunk rá,tehát annyira nem is lenne gáz vele,hogy elköltöm, mert azért amit szeretnénk, az megvan,ezért nem értem... (nem megy túl jól se,csak olyan átlagosan, középkategóriás család)
Nem hülyeség. Tényleg megdolgozol a pénzedért,azt veszel belőle,amit szeretnél! :)
Másfelől viszont azt mondom,hogy én soha nem adnék ennyi pénzt egy nadrágért,illetve nem is gyakran vásárolok ilyen boltokban. :) Mindenki ott vásárol,lassacskán már a kínaiban egyedibb darabokat találok :D Na jó,van egy örök kedvencem,ami New Yorkeres,de szerencsére viszonylag egyedi,szerintem soha senki nem gondolna rá,hogy a New Yorkerben vettem. :)
16/L
Pont a farmernél nem értem, hogy hogy vesztek olyat olcsón, ami nem esik szét egy fél szezon alatt, veszíti el a színét, a formáját, jön szét a varrás stb.
Nem, nem a 20 feletti Levi's stb-re gondolok, de én 12 alatt még nem találtam farmert, amit legalább két évig tudtam volna hordani. Főleg télit, vastagabbat...
Persze, ha van 20 olcsó farmeretek és gyakran váltogatjátok, az más, de én gyűlölök nadrágot venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!