Rockerek! Bakancs helyett mit vesztek fel nyáron?
Figyelt kérdés
Szerintem a rocker nem csak télen,hanem nyáron is rocker,viszont belerohad a bakancsba a lába.
na ?:D
2010. márc. 25. 15:32
11/14 anonim válasza:
Bakancs, fekete sportcipő, sima tornacipő, ahogy éppen jön. Nem hiszem, hogy egy rocker kiadna 15 ezer forintokat deszkás meg converse cipőkre.
NEM a bakancstól lesz rocker egy rocker!
L,19
12/14 anonim válasza:
Én pölö kiadtam 15ropit egy fekete deszkás adidasért, mert tetszik. Mit gondolsz, egy bakancs mennyibe kerül? Van nekem is bakancsom, de már nagyon ritkán hordom. (a "deszkáscipősválaszoló")
13/14 anonim válasza:
2 szakadt converse-m wan..xD
strandra meg kék-fekete papucs...
szoval bennük..:D
De ha olyan.. este 7kor elmek valamerre akkor már ugyis hűvösebb leesz szoval befűzetlen baki..:D
Koncertre meg elindulok befűzetlen és ráérek még fűzögetni...
(14 soros red rooster)
17/ L
14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenki :)
2010. júl. 28. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!