13 éves vagyok és szeretnék elkezdeni melltartót hordani. (bővebben lent) (? )
Mérd meg magad rendesen, ne csak úgy vegyél melltartót, hogy lekapsz egy nagyobbat a polcról, mert az nem lesz jó!
Mell alatt és mellcsúcson kell!
Az első adja a számot, a második a kosárméretet.
Ha eláll, akkor nem jó.
talán ha lemérnéd magad, akkor lenne fogalmad arról (és nekünk is), hogy melyik méretet lenne érdemes felpróbálnod...
Fazontól is függ, hogy hogy áll rajtad, de a kiindulási alap akkor is méret!
A, úgy hogy kiveszed belőle a szivacsos betétet ?
Tudom, ritkán találni még ilyen varrott kosarat.
Vagy B tömés nélküli, sima, amibe egyik oldalra teszel egy plusz melltartó betétet.
Nekem a pántnélküli melltartóval van így van, mert ami körben jó volt, ahhoz a B kosár picurit nagy volt. Épp annyira hogy nem tartotta jól a mellem. Még sosem hagytam el, de oda is varrhatod.
Nem egyértelmű, hisz le se méri magát.
Egyébként meg: két B jelzésű kosár sem ugyanakkora, ha más körméret tartozik hozzá. Pl.: a 75B kosárméretben is kisebb a 80B-nél, hiába ugyanaz a betű.
Mérj csak össze két eltérő körméretű ugyanolyan kosárjelzésű melltartót, és meglátod, hogy a nagyobb körméretű kosara szélesebb, így nagyobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!