Gimisek, mit szólnátok, ha lány osztálytársatok a szünet után ilyen ruhákban jelenne meg?
Csak persze most megfelelő télies verzióban, vastag harisnyával.
Mi lenne a reakció, mit gondolnátok a lányról?
Hát, nem is tudom... Én itt mind kislányosnak tartom...
Kivéve a 4. képen tetszenek a csizmák. :D
Üdv: egy metalhead. ;)
Nekem ugyan nem ilyen a stílusom, de ha neked ez tetszik és illik hozzád, akkor nyugodtan viseld, és ne törődj azzal, hogy ki mit gondol róla. Egyébként alapvetően tetszenek a ruhák, csak hozzám nagyon nem illene, furán érezném magam benne.
Egyébként meg azt látnák a többiek hogy szereted az animéket / japán kultúrát, és akinek szintén hasonló az érdeklődési köre, az biztos díjazná ezeket a ruhákat.
Azzal meg, akinek nem tetszik és beszól emiatt, nem kell foglalkozni. Ha valaki valamilyen nem teljesen hétköznapi stílus szerint öltözködik, mindig kap hideget és meleget. Pl a gothok vagy punkok is kapnak bőven megjegyzéseket az öltözködésükre, csak őt rohadtul nem érdekli mások véleménye. Ezek a ruhácskák, bár magyar szemmel szokatlanok, azért mégsem annyira szélsőségesek.
inkább így öltöznének a gimis lányok, mert a mai divat miatt könnyen összetéveszthetőek a fizetős csajszikkal....
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!