Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a ruhak eskuvore, mint...

Ezek a ruhak eskuvore, mint vendeg milyenek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. jan. 2. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik jó lehet, írtad, hogy mindegyik jól is állna. Én a másodikat választanám mert az első egy esküvőre szerintem picit sok lenne a kivágása miatt. A másodikkal szerintem nincsen semmi baj.
2016. jan. 2. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a második jobb lehet, én meg mondom őszintén, esküvőn nem láttam még földig érő ruhát, mindenki a második képen látható hosszúságú ruhában volt, a pirossal túl kihívó lennél, nem csak a színe, és dekoltázsa, hanem a hossza miatt is. De persze ez a te döntésed, azt veszel fel, amit akarsz. :)
2016. jan. 2. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdező oltári nagy tévedésben vagy!

Esküvön igenis van ki nem mondott dress code,amit persze a prolik szeretnek áthágni,mert azt hiszik a prostis megjelenésükkel majd überelik a menyasszonyt,es ők lesznek a központ. Ezt a tipust mindenki kiröhogi amúgy,mert kilóg a lóláb,hogy nincs lehetősége máshol reprezentálni,feltétlen egy esküvőn kell a közönséges megjelenésével nyomulnia hogy észrevegyék.

Meglesz majd rólad a vélemény nyugi,maximum nem szemtől szembe,hogy a vásári ruháddal el akarod vinni a show-t.

A ruhán látszik hogy valami igénytelen,bazári koppincs kínajos kivitelezéssel,de egyébként azt veszel föl amit akarsz.:D

2016. jan. 4. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is a második.Én biztos azt venném fel.Bár a kleor bőrön nekem jobban tetszik a piros ruha.De a hossza az elsőnek nekem nem annyira illik esküvőre.Meg a dekoltázs is ESKÜVŐRE sok lenne.De persze más alkalomra simán jó lehet:)

Szóval mostmár rövidre fogom:D

Nekem a piros jobban tetszik.

De esküvőre a másik a szebb☺😘

(De ha döntöttél remélem elmondod melyiket választottad!)😉

2016. márc. 19. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!