Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten van olyan bolt,...

Budapesten van olyan bolt, ahol beveszik a használt ruhát? (bizományos átvétel)

Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Van de nevetséges összegeket fizetnek és alig vesznek be valamit. Pl felső 300-500 ruha egész 600-700 kabát 800-1000
2015. dec. 31. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Jah es ezt is csak akkor fizetik ha eladtak. Addig a ruhaid pl cipőtörlésre portörlésre is használhatják láttam sajnos...,vagy akár hordhatják ha olyan...
2015. dec. 31. 14:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Van néhány ruha, amitől már megszabadulnék, az se baj ha pár száz forintot adnak érte. Interneten is próbáltam eladni.

És pontosan hol vannak ilyen boltok?

(Ha meg nem veszik be, akkor a ruhagyűjtő konténer marad)

2016. jan. 1. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Wesselényi u de nem bizti hogy beveszik ha neten sem tudtad eladni nagyon válogatnak. Nekem kb 50 ruhábol 3 at vettek be. És jó ruha volt a többi is pedig a neten eladtam belőle 35 öt. A tóbbit ingyen odaadtam olyannak aki ruha adomanyt kert neten. Inkább azoknak add mint a kontíner mert azt is értekesítik nem ingyen adják tovább.
2016. jan. 1. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Wesselényi kertész u sarok viceversa
2016. jan. 2. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha csak szabadulni akarsz tőlük és nem lényeg az ár, akkor fel lehet ajánlani egy templomnak (a legtöbben örülnek neki), vöröskeresztnek, vagy egy piacon áruló nénikének, hogy adja el amennyiért tudja és használja a pénzt egészséggel.
2016. jan. 2. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom akkor a vice versa-ban hátha beveszik, ha nem odaadom valakinek.
2016. jan. 3. 14:14
 8/9 Franz Müller válasza:
A konténerbe dobott ruhából azt, amit lehet eladnak, vagy adományba adnak, a többiből géprongy, illetve tömítőanyag készül. Láttam erről egy ismeretterjesztő filmet.
2016. jan. 3. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
tedd fel a jogfogásra az egészet és írd oda azt az összeget amire gondoltál hidd el elfogják vinni
2016. jan. 5. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!