Akiknek a munkába kötelező az öltöny azok napi szinten más öltönybe járnak?
Figyelt kérdés
Most lesz az első olyan munkahelyem ahol elvárt az öltöny viselet. Viszont nekem csak 1 db van, és az is nagy rám. Jelenleg egy normális öltönyre sincs felesleges 20-30-40 ezer Ft-om, nem, hogy 5-6 db-ra. Mit tudnék csinálni? Öltönyt milyen gyakran vesznek fel, milyen sűrűn kell mosodába hordani?2015. dec. 30. 20:43
1/8 anonim válasza:
Semmilyen ruhát nem szokás naponta cserélni, fehérneműn kívül. Tisztítani akkor kell ha koszos, büdös, stb. Kb mint egy kabátot.
2/8 anonim válasza:
Pontosan mi a munka? Az áruházakban most vannak leértékelések, a tescoban nagyon olcsón jó zakókat (6950 Ft-ért láttam) és öltönynadrágokat(2500 Ft körül) tudsz venni elég olcsón. A választék elég széles és sok méret is elérhető. Ez a budaörsi tescoban, de szerintem sok más nagyobb tesco HIPERBEN is tudsz venni. Szerintem szüleid is biztosan segítenének, ha megkérdeznéd őket. Remélem segítettem
3/8 A kérdező kommentje:
Irodai, értékesítői pozíció.
2015. dec. 31. 14:13
4/8 anonim válasza:
A tesco jó ötlet, a fogarasi úti is elég nagy.
Hádában is érdemes megnézni, én ott vettem komplett öltönyt. Azok általában nincsenek széthordva, gondolom egyszer felvették és kidobták.
Amúg az inget kell gyakrabban cserélni, abból sem árt venni pár darabot.
5/8 anonim válasza:
A tesco-s ingek, amik f&f signature logóval vannak ellátva kicsit drágábbak (2100 leértékelve), de 100%-ban pamutból vannak, viszont a poliészterrel ellentétben szellőzik. Nem mellesleg jobban is néznek ki azok. #2-es voltam:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még annyi lenne, hogy, ha külön veszek zakót és nadrágot akkor azokat, hogy lehet megoldani, hogy passzoljanak egymáshoz?
Fekete nadrághoz bármilyen zakó megy? Például egy egyszerű fekete nadrághoz felvehetek csíkos zakót?
2016. jan. 1. 13:38
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy az a csíkos zakó milyen színű, de egyébként ha szolid, konzervatív színú zakót veszel hozzá akkor nincs gond.Ha viszont olyan nadrágot akarsz amihez tényleg szinte minden megy, akkor szürkét vegyél, az annyira "semleges" szín, hogy mindennel elmegy.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom hol veszed, de szerintem biztos találsz ugyanolyan mintából készült passzoló nadrágot és zakót. Amúgy nagyon nem tudom ezt a passzolós dolgot, bocsi:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!