Írásbeli érettségi vizsgánál kötelező az öltöny?
Első: Köszi!
Második: Farmer helyett mi? Nem egy koptatott, szaggatott farmerra gondoltam, írtam is, hogy az is viszonylag elegánsabb darab. Ha vászonnadrágra célzol... Már bocsi, de akkor inkább írd azt, hogy vegyem fel az öltönyöm, ugyanott tartok..:/
Apumnak pl. van egy nagyon sötét (messziről feketének tűnő) farmernadrágja. Ha nincs olyan nagy alkalom, de illik rendesen felöltözni ezt szokta felvenni. Nem hétköznapi nadrág, de farmer és kényelmes neki. Ez kb. olyan nadrág, hogyha akarja lehet lezser, laza, ha akarja, lehet elegáns, mégis kényelmes viselet.
Ha a te farmered is ilyen, szerintem jó lesz az.
16/L
nem kötelező öltöny, de sok mindenkinek kizárólag ez testesíti meg az ünneplő szerelését
a lényeg, hogy az összhatás ne utcai viseletre hasonlítson, inkább elegánsabb legyen
fekete koptatás nélküli farmer szerintem okés
nálunk 2 éve a fiúk (31 fiú) egységes rózsaszín nyakkendőben jöttek, pedig csak 7 lány volt az osztályban, és miattunk felvették
én még azt is megkockáztatnám, hogy nem csak fekete-fehér színre korlátoznám az ünnepi ruházatot
egy világoskék ing is bevállalható manapság, főleg ha kék szeme van valakinek.
Csak ennyit akartam: Legyél egyedien elegáns. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!