Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek milyen lesz a haja es...

Kinek milyen lesz a haja es az oltozeke szilveszterre tudjatok mar? sminketekre van mar tipp? 22/L

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Táncos buliba megyek.

Vörös ruha, vele egyszínű vörös rúzs, enyhe szemsmink, kontúrozás, hullámos lófarok (a tánc miatt muszáj összefognom) ilyen: [link] 21L

2015. dec. 30. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:

csak a barátoméknál leszek, nem megyünk most sehova. de úgy döntöttem, picit csak kiöltözök.

a hajamat begöndörítem, sminknek meg egyszerű lesz. alapozó,korrektor,púder,pirosító,tus,szempillaspirál,szemöldökpor..asszem ennyit fogok használni.

ruhának meg egy csinosabb felső lesz fekete kardigánnal, hétköznapi nadrággal..:D

nem bánom,hogy nem megyünk sehova, nem szeretem ilyenkor azt a nagy tömeget. + nagyon hideg lesz, szoknyában szétfagynék. ilyen bulizós nadrágom meg nincsen.

2015. dec. 30. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 30. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 30. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Mi is a volegenyeknel egy kissebb hazibulit tartunk :)

de a hajat begondoritem a honelkuli praktikara esett a valasztasom , feltekerem a hajam szivoszalakra es ha megszarad akkor jo loknis lesz , ket oldalt meg feltuzom.:D ruhara meg egy fekete harisnya , feher koves egyberuha, plusz egy kis blezer :)

sminknek egyszeru, szolidat akarok :)

csak egykis alapozo , korrektor, szemhelybazis, pirosito, meg a szememre egy kis ezustot gondoltam ,de nem erosen :) ami kicsit csillog !!tus, szempillaspiral:)

meg platformos bokacsizmam.

valtonak viszek cipot :D

2015. dec. 30. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
hajam valószínűleg kiengedve, farmer+pulcsi lesz rajtam, sminke sem komoly, szemcerka+szempillaspirál. Csak a szokásos, baráti társasjátékparti lesz, amihez felesleges kiöltözni.
2015. dec. 30. 21:11
 7/7 anonim válasza:
45%
Nekem mimdegy milyen lesz, részegen úgyis szétmegy a hajam, lefolyik/elkenődik a sminkem
2015. dec. 31. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!