Kinek milyen lesz a haja es az oltozeke szilveszterre tudjatok mar? sminketekre van mar tipp? 22/L
Táncos buliba megyek.
Vörös ruha, vele egyszínű vörös rúzs, enyhe szemsmink, kontúrozás, hullámos lófarok (a tánc miatt muszáj összefognom) ilyen: [link] 21L
csak a barátoméknál leszek, nem megyünk most sehova. de úgy döntöttem, picit csak kiöltözök.
a hajamat begöndörítem, sminknek meg egyszerű lesz. alapozó,korrektor,púder,pirosító,tus,szempillaspirál,szemöldökpor..asszem ennyit fogok használni.
ruhának meg egy csinosabb felső lesz fekete kardigánnal, hétköznapi nadrággal..:D
nem bánom,hogy nem megyünk sehova, nem szeretem ilyenkor azt a nagy tömeget. + nagyon hideg lesz, szoknyában szétfagynék. ilyen bulizós nadrágom meg nincsen.
Mi is a volegenyeknel egy kissebb hazibulit tartunk :)
de a hajat begondoritem a honelkuli praktikara esett a valasztasom , feltekerem a hajam szivoszalakra es ha megszarad akkor jo loknis lesz , ket oldalt meg feltuzom.:D ruhara meg egy fekete harisnya , feher koves egyberuha, plusz egy kis blezer :)
sminknek egyszeru, szolidat akarok :)
csak egykis alapozo , korrektor, szemhelybazis, pirosito, meg a szememre egy kis ezustot gondoltam ,de nem erosen :) ami kicsit csillog !!tus, szempillaspiral:)
meg platformos bokacsizmam.
valtonak viszek cipot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!