Mit vegyek fel erre a szilveszteri bulira?
Figyelt kérdés
Szilveszteri buliba megyek baratnoimmel.Mindenki azon van fenn akadva hogy ki mibe megy.En eldontottem hogy egy farmerbe megyek amelyen van vagy harom szakadt hely de nem olyan hogy ki vn a terdem vagy a combom beles van alatta (most vettem a nadragot).Ehhez vrttem egy feher inget aminek fel fogom turni az ujjat es ala veszek egy fekete pantos polot.nem tudom milyen cipot vegyek fel hozza?!A csozma az szerintem tul hetkoznapi ami van nekem itthon.Arra gondoltam hogy lehetne a sima fekete dorcom vagy egy magassarku.De lehet mind a ketto es majd valahogy atveszem.Tudni kell hogy ez egy kis pub ahol ket szint van es lepcso is van bent bar legutobb is rajtam volt a magassarku es nem lett semmi bajom.Esetleg ha mar magassarku akkor abbol van egy alacsonyabb is :)Vagy felejtsem el ezt az egyuttest es inkabb vegyek fel egy egBeruhat?2015. dec. 30. 00:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez jo :) a magassarkuval. Csizmaval tul hetkoznapi de magassarkuval elegans
2/3 lencsefőzelék válasza:
Vegyél fel egy magashegyi bakancsot hágóvassal, abban biztos, hogy jobban megnéznek majd.
3/3 anonim válasza:
Egyberuhàt vegyél fel, és gyere át hozzàm. Szilveszterkor összejönnénk, még helyes is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!