Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel Szilveszteri...

Mit vegyek fel Szilveszteri bulira?

Figyelt kérdés
A párommal 3 hónapja vagyok együtt és szilveszterkor fogok először bulizni a haverjaival és nem tudom hogy mit vegyek fel.Az egyik haverjánál a garázsban tartják nagy létszámmal a bulit és főleg attól hogy ha miniruhát veszek fel akkor túlságosan kitűnnék a társaságból.Mit tanácsoltok mit vegyek fel,mit illik??
2012. dec. 29. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
ólajtót
2012. dec. 29. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez ma már a második garázsos szilveszterrel kapcsolatos kérdés. Most halál komoly, hogy garázsban szilvesztereznek egyesek?:D
2012. dec. 29. 14:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Az irigység szól belőled??Sztem nincs semmi baj ha garázsban tartják meg nem a hely fontos mert van annál fontosabb is. :) De kinek mi
2012. dec. 29. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Ha erre irigy lennék, kezdhetnék magamért aggódni:)

Igazad van, nem a hely számít, de...

2012. dec. 29. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Szaggatott farmert és csillogó fölsőt :) Jó bulizást, boldog új évet!
2012. dec. 29. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz a kedves válaszoló minőségi partizó, hogy csakis elitbulikon vesz részt. Én is sokszor buliztam garázsban és mondhatom: fantsztikus! Nem, már nem vagyok csitri, de fiatalság bolondság.:) Egy értelmes kérdest kaptunk, amire vagy tudunk válaszolni, vagy nem. Ha nem, akkor nem kell erőt venni magunkon és idefirkantani: böf ki megy má' garázsba..:)

Na, hosszúszárú csizma, farmer vagy legingsz (ez alá harisnyát vegyél azért) felülre valami csillogót. Szerintem ilyen vagány feketével-akár halálfej is lehet rajta;)- nem fogsz mellényúlni. A miniruha szerintem nem garázsbulira való, hiszen egy garázsajtó nagy, ha azt egyszer valaki kinyitja, bejön a hideg. Tehát olyan ruhát vegyél fel mindenképpen, ami baromi kényelmes.

2012. dec. 29. 17:53
 7/7 ívy1 ***** válasza:
Leggings egy hosszú testhez álló felsővel,és csizma.
2012. dec. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!