Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe menjek egy szilveszteri...

Mibe menjek egy szilveszteri bulira? 18/F

Figyelt kérdés

ing az alap, farmert hozzá ennyit eldöntöttem. azt viszont nem tudom hogy sportcipő (teljesen fekete, bőr, nike) vagy alkalmi "makkos" cipőt vegyek fel és hogy az ing fölé vegyek-e zakót.

barátnőmet kérdezzem meg és egymáshoz öltözzünk?

2010. dec. 29. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ing és ing, cipő és cipő között óriási különbség van. Azért remélem érzed, hogy a fekete sportcipő nem igazán illik egy szép inghez. Lehet, hogy sokan hordják így, de borzasztóan néz ki.

Ha az 1. képekből álló kombinációt választod, szerintem el se menj otthonról. Ha a másodikokból, akkor márkától elvonatkoztatva, már sokkal igényesebb.

2010. dec. 29. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Elnézést, értelmetlenül mondtam.

Tehát az 1. és a 4. képből álló variáció a borzasztó, a 2. 3. az az igényesebb.

2010. dec. 29. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
én egy elengásabb magasszárú cipőt veszek fel, karcsúsított inget farmer mellénnyel valamint fekete szűkebb nadrágot. Jaa és fekete vékony nyakkendő.
2010. dec. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!