Szerintetek milyen ez a ruha? Nem túl 'dominás'?
Figyelt kérdés
szilveszterre venném fel sima fekete áttetsző harisnyával, fekete elegánsabb bokacsizmával, valami blézerrel. magas vagyok és vékony, de nem csontsovány.
2015. dec. 29. 14:16
2/7 anonim válasza:
Mikor a kérdést olvastam azthittem valami r1bancos ruhát akarsz te felvenni,aztán megnéztem a rucit és tetszik :)) Vedd fel *o* 18 l
3/7 anonim válasza:
Ha nem tölti ki a melled, ahogy a képen a modellnek sem, akkor ne vedd fel. Amúgy oké.
4/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. :D Bár én férfi vagyok. :D
5/7 anonim válasza:
Mi az, hogy "dominás"? Mi ez az őrület, állandóan ezt olvasom mindenhol...általában valamilyen fétises kérdésével kapcsolatban...
6/7 anonim válasza:
szerintem tökèletes csak azèrt mer ilyen anyag mèg egyàtalán nem dominás 21/f
7/7 anonim válasza:
domina-dominás..az egy foglalkozás..szürke 50 árnyalata..vannak emberek, akik szeretik ha kínozzák őket, és ezt a dominák csinálják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!