Honnan tudjam hogy eredeti-e az óra?
Figyelt kérdés
Vennék egy emporio armani karórát csak félek hamis. AR-1735 Mit kéne figyelnem rajta ?2015. dec. 28. 23:31
11/21 anonim válasza:
Vannak akik megtehetik, ezzel semmi bajom, de áruld már el, mi értelme volt, és miért ért neked az az óra 300ezerrel többet, mint egy 50ezres? Nem kötekedésből, csak kíváncsi vagyok. :)
12/21 anonim válasza:
Azért mert szeretem a luxust és a minőséget. Az egyedi tervezést, az eleganciát. Az èn "világomban" pedig fontos a megjelenés.
13/21 anonim válasza:
Oké, csak még egy kérdés. Azt mondtad, több százezret fizettél egy darab óráért. Mondjuk egy százezer körüli (ezért még az is a luxustermék kategóriába tartozik...)nem elég elegáns?
Mert szerintem ez baromi elegáns...pedig nem többszázezer...:D
14/21 anonim válasza:
Nekem nem! :) Nekem az Omegánál kezdődik... Még Doxa belefér.
15/21 anonim válasza:
És nem egyért fizettem már annyit!
16/21 anonim válasza:
Mutass már egyet, ami neked elég elegáns :D
17/21 anonim válasza:
Egyik kedvencem a seamaster.
De ez relatív. Szépek az Armani órák, de órából nem szeretem a divatmárkák által kiadott darabokat. Mint írtam, Doxanál és Omegánál kezdődik nekem az óra.
És csakis automatát veszek.
18/21 anonim válasza:
De ha az Andrássyn jársz, menj be az Omaga üzletbe, és meglátod miről beszélek.
19/21 anonim válasza:
Nekem az majdnem ugyanolyan, mint az előző...
Na mindegy, nem értek a férfi órákhoz, ez olyan, mint amikor egyes férfiak azt mondják a lilára, hogy kék :D
20/21 anonim válasza:
Igen, neked majdnem ugyanaz, aki viszont ért az órákhoz, meg foglalkozik ilyen dolgokkal, az tudja és látja a különbséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!