Honnan tudjam hogy eredeti-e az óra?
Ahogy az 1. írja,boltból vegyél...illetve onnan se!
Az eredeti is kínai,divat vacak.Nem kicsit túlárazva.
Ha hamis, akkor is mutatja az időt...egy óra erre való, nem?
És ennyi erővel már vehetnél egy átlagos órát is.
Sosem fogom megérteni, hogy miért fáj egyeseknek, ha valaki szép és eredeti, minőségi terméket akar vásárolni.
A kérdező is ezt szeretné! Én sem vennék soha semmiből hamisítványt! Nem is szoktam, pedig van olyan holmim, ami 7 jegyű összegbe került. Had döntsem már el én, hogy mit veszek a saját magam által megkeresett pénzből! A kérdező is ezt szeretné!
És nem, sosem lesz a hamisítvány vacak sem minőségben, sem kinézetben olyan, mint az eredeti!
Remélem sikerül megvenned az órát kedves kérdező, és örömödet leled majd benne!
Első válaszoló voltam!
Előző vagyok!
Pár napja olvastam Schiffer egyik írását. Volt benne egy mondat: "A magyarok lenézik a minőséget." Nagyon találó sajnos! Persze mindig jár a tisztelet a kivételnek!
Nem nézem le a minőséget, csak úgy gondolom egy órát egy átlag ember nem tesz ki akkora igénybevételnek, mint mondjuk egy cipőt. Cipőből érdemes a drágábbat venni. Órából tök fölösleges, mivel a funkcióját egy középkategóriás is ugyanúgy ellátja, és tartós is. Minek kell majdnem 100ezret fizetni egy óráért...?
Ez nem azt jelenti, hogy lenézem a minőséget, mindössze annyit, hogy nem gondolom, hogy pont az óra lenne az a tárgy, amiből a luxus kategóriát kéne megvenni. De ez csak az én véleményem, a kérdező azt csinál, amit akar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!