Lányok, miért nem veszitek fel néha hétköznap is azt a hasközépig érő csinos szövetnadrágot, amit a sulis ünnepségeken viseltek? 24\f
Figyelt kérdés
Öröm rátok nézni, amikor abban vagytok. Annyira jól néztek ki benne. :-)
De kár, hogy egy évben csak 1-2 ilyen nap van, amikor ezt viselitek. Máskor meg folyton csak az a farmer... :-(
Persze nem akarok erőszakoskodni vagy ilyesmi, de szerintem hordhatnátok sűrűbben is azt a csinos nadrágot. Biztos vagyok benne, hogy a többi fiútól is kapnátok elismerő szavakat, bókokat hogy milyen csinosak vagytok hétköznap is. :-)
2015. dec. 28. 19:23
21/23 anonim válasza:
29F vagyok, már ne is haragudj kérdező, de sokkal szexibb a csajokon a farmer mint a szövetnaci. Nem mondom, hogy a segghez feszülős szövetnadrág nem jó, annak akinek jó alakja van, de azért annyira ne erőltessük.
22/23 anonim válasza:
23/23 anonim válasza:
Őszintén, én még egy lányon sem láttam ilyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!