Lányok, miért nem veszitek fel néha hétköznap is azt a hasközépig érő csinos szövetnadrágot, amit a sulis ünnepségeken viseltek? 24\f
Öröm rátok nézni, amikor abban vagytok. Annyira jól néztek ki benne. :-)
De kár, hogy egy évben csak 1-2 ilyen nap van, amikor ezt viselitek. Máskor meg folyton csak az a farmer... :-(
Persze nem akarok erőszakoskodni vagy ilyesmi, de szerintem hordhatnátok sűrűbben is azt a csinos nadrágot. Biztos vagyok benne, hogy a többi fiútól is kapnátok elismerő szavakat, bókokat hogy milyen csinosak vagytok hétköznap is. :-)
Szerintem azért nem, mert az a kötelező ünnepi cucc.
Személy szerint minden nap szoknyát hordok, csinosan, stb. Aki minden nap farmert hord, ő így érzi jól magát. Ha tucat, ha nem tucat. Személy szerint sose érdekelt a tucat véleménye
Szerinted tényleg több bókot kapnának? Ugyan már :D. A legtöbb pasas annak bókol, aki a legtöbb bőrt mutatja meg akin a legfeszülősebb cucc van... inkább teszik magukat egy cicanacis vagy skinny farmeres csajnak, mint a szövetnadrágosnak. Én többet hordok már csak a munkám miatt is, hát senki nem bókol, pedig hordom és szeretem is őket.
Az megint más kérdés, hogy 24 éves létedre elég pedónak hangzol... sulis ünnepség, bók a fiúktól...
"Persze nem akarok erőszakoskodni vagy ilyesmi"
Akkor ne tedd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!