Mi volt a leghosszabb út életedben, amit mezítláb tettél meg?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 11:09
1/15 anonim válasza:
a hálószobából a wc-be
Nem nyárra szoktad időzíteni a mezítlábas kérdéseidet? Ilyenkor a harisnyaperverz szokott tombolni az oldalon.
2/15 supra01 válasza:
Az, amikor gyerekkoromban a lakásban mászkáltam cipő és zokni nélkül. Sok száz kilométer lehet összesen, de sosem jutott eszemben kiszámolni :D
3/15 anonim válasza:
Szeretek mezítlábaskodni,de azért strandon kívül nem igazán szoktam. Nyaraláskor egyszer egész nap mindenhová mezítláb mentem.
4/15 anonim válasza:
En nagyon steretek mezitlabazni. Nagyon sokat megyek cipi nelkul
6/15 anonim válasza:
még régebben nyáron mentem haza és kb 50 méterrel a háztól megadta magát a papucsom ( ami ráadásul hólyagosra törte a lábam) és mezítláb tettem meg azt az 50 métert
7/15 anonim válasza:
Kb 700-800m tengerparton és folyó parton, utcán sosem vagy kint.
9/15 Sunshinedoll válasza:
Hazagyalogoltam a szórakozóhelyről úgy, hogy napközben esett :D Az olyan... 25-30 perc volt gyalog.
10/15 anonim válasza:
Suliban tesiora utan mar nem vettem vissza cipőt. Gyongykavicson betonon fuven mentem keresztül a suliba
Es mezítláb vizes poloba gyalogoltam haza. En voltam a belvárosban a fő látványosság 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!