Lányok miért mondok ellent mindig? Miért írjátok hogy nem menő meg ilyesmi? (kép)
Hagyjátok már abba ezt a 10ből 6ot istenem.. Érdekes, egy 37 fős osztályba járok, amiből 29 lány. Egyetlen egy van, akinek Bieber az esete.Az évfolyamon (4 osztály, durván 90 lány,) kb tizet mondanék.
A baráti körömben egy sem.
Nem tudom ti hol éltek, de vagy el kéne költözni, vagy legalábbis jobban megválogatni a barátaitokat/közeli ismerőseiteket, mert ha nálatok ez a 10ből 6 tényleg igaz, az baromi aggasztó.
~Pest megye, tizedikes vagyok.
Hát egyáltalán nem menő.Ez pedig hogy hány lánynak tetszik,hát ti mozogtok akkor ilyen,mondjuk ízléstelen lányok köreiben.
Ja,hogy te ennyire tudod hogy soha nem kéne nekünk szegény srác,értem,akkor mindjárt szólok a barátomnak,hogy nem vagy gazdag,sőt még 100 ezret se keresel meg szóval nem kellesz nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!