Lányok miért mondok ellent mindig? Miért írjátok hogy nem menő meg ilyesmi? (kép)
Nem unod még?!
Egyébként ő nem is menő! És egyáltalán nem stílusos.
Fenébe, átláttál rajtam. Mostmár végre felvállalhatom, hogy az ilyen kis cuki, gazdag, stílusos, édibédi, cukorfalat pasik jönnek be:3
Sajnos te nem vagy köztük:/
Ezt akartad hallani, most boldog vagy?:D
Mert így gondoljuk..?
Mi köze van a vagyoni állapotnak ahhoz, hogy egy képen ki jön be, és ki nem?
És mégis ki vagy te, hogy ennyire biztos vagy abban, hogy nekem/nekünk mi jön be?
Hagy tudjam már jobban, pasztmek.
Mellesleg az elv nem rossz, hogy gazdag-menő-stílusos, csak Bieber sajnos ettől baromi messze van, a legtöbb nő számára.
Ja, hogy én csak ilyennel járnék? Akkor mindjárt szólok a pasimnak hogy bocs, de mégsem az esetem.
Kérdező, ne haragudj meg, de egy rögeszmés idióta vagy.
Hadd ne linkeljem be az eseteimet, kérdező, azt hiszem sírva szaladnál el.
Egyet értek az előttem szólóval.
A rögeszmés idióta megfelelő kifejezés a jellemzésedre...
A másik verzió, hogy hónapok óta arra fecsérled a drága idődet, hogy itt kamuzol, és hatalmas trollnak képzeled magad....pedig csak magadat sz*patod. A saját energiádat fecsérled.
Valljuk be hogy itt gyik-en mindenki (vagy jórészt) fikázza ezeket az utcán meg 10 lányból 6-7 az ilyenekért van oda.
Szóval kicsit üti egymást a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!